pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Школярі врятували від потенційного забруднення 160 гектарів землі в рамках проекту «Еко-зв’язок Київстар»

В рамках соціально-освітньої ініціативи «Еко-зв’язок Київстар» школярі Львівської та Дніпропетровської областей зібрали для передачі на утилізацію 2 тони батарейок. Таким чином учасники проекту зберегли від потенційного забруднення 160 гектарів землі або 33 мільйони літрів води.

2 000 кг відпрацьованих батарейок та акумуляторів передали школярі на утилізацію в рамках соціально-освітньої ініціативи «Екозв’язок Київстар». За даними екологів, одна викинута батарейка здатна забруднити 20 м2 землі або 400 л води. Отже, утилізація 2 000 кг батарейок означає збереження сотень гектарів землі, на яких можна було б розташувати 230 футбольних полів, або стільки води, скільки потрібно для наповнення 25 олімпійських басейнів.

Соціально-освітня ініціатива «Київстар» охопила більше 20 000 тисяч учнів шкіл Львівської та Дніпропетровської області. В рамках проекту школярі відвідали екоуроки, які покликані сформувати відповідальне ставлення до навколишнього середовища, а також долучилися до конкурсу зі збору відпрацьованих батарейок. Проект проходив за підтримки Департаментів освіти і науки обласних державних адміністрацій.

«Екологічна ініціатива, яку започаткував «Київстар», отримала гарний відгук як від керівництва шкіл, так і від самих школярів. Велику підтримку проекту надали органи місцевої влади. Саме тому перші підсумки ініціативи «Екозв’язок Київстар» виявилися такими вдалими. Ми разом зробили велику гарну справу, зібравши 2 тони використаних батарейок. Але головне те, що школярі навчилися більш дбайливому ставленню до навколишнього середовища», – коментує Ірина Пацевко, менеджер зі зв’язків із громадськістю «Київстар».

У Львівський області до конкурсу долучилися 35 шкіл, переможні місця посіли:
• Львівська правнича гімназія (м. Львів);
• Сокальська гімназія імені Олега Романіва (м. Сокаль);
• Лещатівський НВК «ЗШ І ст. -– дитячий садок» (с. Лещатів).
Переможцями серед 45 навчальних закладів, що взяли участь в конкурсі у Дніпропетровській області, стали:
• Дніпропетровське навчально-виховне об’єднання № 28 (м. Дніпропетровськ);
• Преображенська загальноосвітня школа (с. Преображенка, Дніпропетровська обл.);
• Навчально-виховний комплекс «Дивосвіт» (м. Жовті Води).

За умовами конкурсу, всі ці школи отримали подарунки на свій вибір. Декоративні фонтани, клумби та зимові сади від «Київстар» тепер прикрашають 6 навчальних закладів Сходу та Заходу України, які продемонстрували найактивнішу турботу про довкілля. В подальшому школи, які і надалі збиратимуть батарейки для утилізації, співпрацюватимуть з громадською організацією
«ЕкоДніпро», що створила єдину національну мережу «Батарейки, здавайтеся!».

«Збір відпрацьованих батарейок у школах – це приклад втілення екологічної освіти на практиці. Надаючи можливість школярам зробити власний внесок у захист природи, ми формуємо відповідальне покоління людей із новим ставленням до утилізації сміття та використання ресурсів», – каже Олена Топало, координатор всеукраїнського проекту «Батарейки, здавайтеся!».

Соціально-освітня ініціатива «Еко-зв’язок Київстар» розпочалася в травні 2014 року з проведення телемосту між школярами Дніпропетровська та Львова. У форматі активного діалогу учні обговорили, як можна запобігти загрозі, що створюють для довкілля викинуті у смітник відпрацьовані батарейки чи акумулятори, які ми використовуємо щодня у побутових приладах. Свої ідеї школярі реалізували протягом літніх канікул – саме тому їм вдалося спільними зусиллями отримати такі чудові результати.

Ініціатива «Еко-зв’язок Київстар» є черговим кроком в рамках довгострокової програми захисту довкілля, яка почала впроваджуватися в компанії ще у 2009 році – після прийняття «Положення про захист навколишнього середовища». Ця програма включає в себе проект «Зелений офіс», спрямований на популяризацію серед співробітників компанії економного використання ресурсів, а також переходу на електронний документообіг, введення послуг, дружніх до довкілля, а також проведення зелених акцій за участю співробітників-волонтерів «Київстар».

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.

Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.

Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы