pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Визначені переможці акції «Відповідальність починається з мене»

25-26 лютого 2015 року були підведені підсумки Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене - 2014».
Перше місце серед областей в загальноукраїнському рейтингу зайняла Полтавська область, друге – Запорізька, третє – Кіровоградська. Їм були вручені сертифікати на отримання спортивно-ігрових майданчиків (5, 3 і 2 майданчики відповідно).
Найкращими серед громадських організацій були визнані «Харківський центр волонтерів», Громадська організація «Команда молоді» (Полтава), Громадська організація «Тур-Клуб «Бідняжка» (Вінниця). Організаціям були вручені сертифікати на гранти на 50 тис. грн., 30 тис. грн. та 20 тис. грн. відповідно.
Цінними призами були відзначені найкращі представники кримінальної міліції у справах дітей з Полтавської, Запорізької та Кіровоградської областей.
Як зазначив голова Громадської спілки «Всеукраїнський молодіжний рух «Відповідальність починається з мене» Ігор Хохич: «Результати акції 2014 року значно перевищили показники 2013 року. Це відбулось у тому числі і завдяки тому, що до проведення акції приєдналися нові партнери – кримінальна міліція у справах дітей, нові громадські організації. Це дозволило значно підвищити ефективність заходів в рамках Акції»
Довідково:
Всеукраїнська інформаційно-профілактична акція «Відповідальність починається з мене» спрямована на формування здорового способу життя молоді; стимулювання активностей місцевих громад спрямованої на протидію зловживанню алкоголем; попередження випадків вживання алкогольних напоїв та тютюнопаління неповнолітніми.

В минулому році проведено 12 380 спільних рейдів (майже в чотири рази більше ніж у 2013 р.), сума штрафних санкцій, накладених на заклади торгівлі за продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів збільшилася в три рази у порівнянні до минулого року та склала 3,2 млн. грн. . За недотримання норм ЗУ про заборону продажу алкоголю неповнолітнім 159 підприємців позбавлено ліцензій.
Під час акції було розміщено у вигляді соціальної реклами 588 біг-бордів «Я сідаю за кермо лише тверезим!», «Я не продаю неповнолітнім алкоголь!» та «Я захищаю підлітків від алкоголю!», 2 тисячі афіш такого ж змісту та понад 40 тис інформаційних стікерів у місцях продажів «Повнолітній? Доведи!» «Продають алкоголь неповнолітнім? – Телефонуй!».
Проведено 2 746 суботників «Моє місто – моя відповідальність», інших власних оздоровчо-профілактичних заходів під гаслом «Відповідальність починається з мене» - 4 260.
Організатором акції є Громадська спілка «Всеукраїнський молодіжний рух «Відповідальність починається з мене».
Додаткова інформація::
(067) 970-83-10 Ольга Устинова

Похожие пресс-релизы