pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Києві нагородили найбільш відповідального лідера

14 травня, Київ – відбулось урочисте нагородження переможця проекту „Відповідальне лідерство», реалізованого Центром "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності", Delo.ua, порталами mmr.ua і CSR Review.

Проект „Відповідальне лідерство” покликаний привернути увагу суспільства до провідної ролі топ-менеджера при впровадженні принципів та стандартів соціальної відповідальності в організації. Було проведено 10 відвертих інтерв'ю з топ-менеджерами провідних компаній України щодо їх поглядів на відповідальне лідерство. Оцінювали учасників читачі Delo.ua шляхом відкритого он-лайн голосування.

Найбільше голосів читачі порталу віддали Грегу Краснову, генеральному директору Platinum Bank. Друге місце за кількістю відданих голосів - у Дмитра Шимківа, генерального директора "Майкрософт-Україна", третє - у Віталія Антонова, президент "Концерну Галнафтогаз".

Вручаючи нагороду Ірина Рубіс, генеральний директор видавництва "Економіка", головний редактор MMR, відзначила: "Ці 10 відео-інтерв’ю - тільки початок проекту. У нас великі плани щодо його розвитку та популяризації. Хочемо, щоб поняття "стейкхолдери", суть і цінність КСВ та відповідального лідерства були очевидні і зрозумілі не тільки одиницям просунутих і комунікаційно орієнтованих, а всім тим, хто надихає і веде бізнес, рухаючи тим самим економіку країни і покращуючи світ навколо нас".

Грег Краснов, генеральний директор Platinum Bank, відмітив: „Я дуже зворушений перемогою в проекті „Відповідальне лідерство”. У цій перемозі величезну роль зіграла активна відповідальна позиція співробітників банку, тому що наша КСВ стратегія ґрунтується на корпоративному волонтерстві і розумінні того, що великі зміни починаються з малого - з простих вчинків кожного з нас. Це і відповідальний підхід до співробітників, клієнтів і суспільству в цілому".

Марина Саприкіна, голова правління Центру „Розвиток КСВ”, зазначила: „Часто КСВ йде „знизу”: ініціаторами і драйверами виступають співробітники або відповідальні за напрям менеджери. Проте позиція і участь лідера є вирішальною щодо якості і стратегічності КСВ компанії. Ми раді, що нам вдалося залучити топів успішних компаній України до обговорення важливості відповідального лідерства для розвитку компаній й суспільства в цілому”.

Олена Гладскіх, редактор Delo.ua, відмітила: „Здивувало, що деякі топ-менеджери виявилися не готові публічно обговорювати тему особистої відповідальності. А «плюсове» здивування - наскільки різним є поняття «відповідальний лідер» для кожного з десяти учасників нашого проекту. Як підсумок першого етапу проекту «Відповідальний лідер» і заявки на його обов'язкове продовження, хочу процитувати слова президента «Концерну Галнафтогаз» Віталія Антонова: „Гарний приклад є "заразливим". Тому відповідальна поведінка потребує промоції: чим більше буде позитивних прикладів відповідальної поведінки, тим більше воно буде мультиплікувати на суспільство”.

З 10-ти інтерв’ю ми дізнались, що:
 Лідерство — це категорія, яка передбачає відповідальність.
 Кожен топ-менеджер має свою „фішку” у розумінні відповідального лідерства.
 Головне мірило відповідального лідерства – ставлення до працівників. Без ефективної політики в соціальній сфері неможливий успіх компанії в довгостроковій перспективі.
 КСВ так чи інакше впливає на фінансові показники компанії. Компанія відповідального лідера – це компанія з прозорими та етичними правилами ведення бізнесу.
 Відповідальне лідерство має важливе значення у соціально-економічному розвитку України.

За додатковою інформацією звертайтесь: Трегуб Олена, тел.: 044 280-11-47, e-mail: [email protected]
***
Про Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності»: Провідна експертна організація з КСВ в Україні, член Правління Глобального договору ООН (2010-2011), Організаційний стейкхолдер GRI, національний партнер CSR Europe (Брюссель) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (WBCSD, Женева). Організація об’єднує 29 компаній України. Центр надає консультації з питань розробки стратегії, програм та комунікацій з КСВ, проведення моніторингу та оцінки ефективності проектів, підготовки і верифікації нефінансової звітності. Детальніше www.csr-ukraine.org

Портал Дело.ua - ресурс актуальної, якісної і корисної для ділових людей інформації. Дело.ua - це ексклюзивні репортажі про те, що відбувається в світі бізнесу, найбільш значущі події української та світової політики та економіки, інтерв'ю з відомими професіоналами, експертами та представниками влади, а також багато іншої унікальною і необхідної діловій людині інформації. Докладніше: delo.ua

Портал CSR Review - це експертно-аналітичний портал, присвячений тематиці корпоративної соціальної відповідальності та сталого розвитку. Портал надає не тільки теоретичні, а й практичні підходи для роботи в сфері КСВ. Цільова аудиторія порталу: представники бізнесу; фахівці з КСВ, консультанти, викладачі, координатори соціальних та екологічних програм, представники влади, а також науково-дослідних організацій; журналісти, PR-менеджери, HR-менеджери та інші. Детальніше www.csr-review.net

Marketing Media Review - це медіапроект, створений для професійного спілкування та розвитку всіх, хто пов'язаний з маркетингом, рекламою і PR. Як на клієнтської, так і на агентської стороні. MMR - 6D бренд, який об'єднує журнал, сайт, освітні івенти, нагородні церемонії, творчі лабораторії (MMR Lab) і соціальні активності для студентів. MMR висвітлює всі напрямки, необхідні сучасному експерту. Докладніше: mmr.ua

Похожие пресс-релизы