pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ТОП-5 найдорожчих маєтків Чернівців та області, виставлених на продаж

OLX вивчив, скільки грошей потрібно, щоб купити маєток у Чернівцях та області. Вашій увазі – ТОП-5 найдорожчих особняків, доступних для покупки.

Найдорожчий маєток продається в селі Годилів Сторожинецького району. Заявлена продавцем ціна - $829 тис. На ділянці 17 соток розташовані житловий господарський будинок площею 336 кв. м. та будиночок для відпочинку 160 кв. м. У маєтку є сауна, басейн, більярдна, гараж.

На другому місці – будинок, який можна придбати в Чернівцях за $370 тис. Новий 2-поверховий будинок площею 265 кв. м. знаходиться на вулиці Шухевича. На території знаходяться господарські добудови, дитячий майданчик та молодий сад на 60 дерев.

Ще один розкішний особняк можна купити в обласному центрі за $320 тис. На території ведеться відеоспостереження. У будинку дорогий ремонт, італійські меблі, дубовий паркет.

За 6,6 млн. грн. виставлений на продаж новий 3-поверховий будинок у центрі Чернівців. У будові площею 315 кв. м. 4 спальні, столова, пральня, 3 санвузли. У маєтку також є гостьовий будиночок з 2 гаражами й терасою. Двір обкладений натуральним камінням.

П’ятірку рейтингу замикає маєток у Чернівцях вартістю $300 тис. У живописному місці площею 45 соток знаходиться 3-поверховий будинок. Загальна площа оселі 554 кв. м. За словами продавця, у маєтку може проживати дві сім’ї. Будинок мебльований та обладнаний автономним опаленням. На території є свердловина глибиною 75 метрів.

Довідка

OLX.UA (раніше Slando.ua) – онлайн-сервіс безкоштовних оголошень №1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 8 млн. оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 3 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожну секунду. Сайт входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, лютий 2015 року) і в десятку найпопулярніших сайтів оголошень світу (Similarweb http://www.similarweb.com/category/shopping/classifieds). Кожен п'ятий інтернет-користувач з України відвідує сайт мінімум один раз на місяць.

Похожие пресс-релизы