pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Duty Free у «хмарі» Укртелекому

Компанія Д’юті Фрі Трейдінг розпочала використовувати хмарний сервіс Укртелекому

Укртелеком підключив головний офіс мережі магазинів безмитної торгівлі Д'юті Фрі Трейдінг до «Хмарної АТС». Клієнт обрав для себе пакет з 10 основними та 24 додатковими номерами. Оператор забезпечив безумовну переадресацію зі старих номерів компанії на оновлені. В подальшому, при можливому переїзді, номери телефонів Д'юті Фрі Трейдінг залишаться без змін.

«Використовуючи «Хмарну АТС» клієнти спрощують процес розгортання та контролю офісного зв’язку для співробітників компанії у будь-якій точці України, - підкреслив Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту ПАТ «Укртелеком». – Впевнений, що Д'юті Фрі Трейдінг, що має магазини в 5 областях України невдовзі відчують всі переваги цього хмарного сервісу».

«Приймаючи рішення про перехід на IP-телефонію та на «Хмарну АТС» зокрема, ми переслідували такі цілі, як «мобільність» внутрішніх користувачів, зниження витрат на зв'язок, а також організація зв'язку з віддаленими робочими місцями», - розказав Євген Танчук, директор СП у формі ТОВ «Д'юті Фрі Трейдінг».

Нагадаємо, разом зі стандартними послугами офісної АТС хмарний сервіс має додаткові переваги. По-перше, до «Хмарної АТС» можна бездротово підключити будь-яку кількість номерів та внутрішніх абонентів за допомогою інтернет-з’єднання – дротового чи Wi-Fi. По-друге, це – скорочення витрат. Клієнту не потрібно купувати, оновлювати та обслуговувати обладнання. Оператор всі ці витрати бере на себе. Важливо, що як і при реальній офісній АТС, всі внутрішні дзвінки – безкоштовні.

Співпраця Укртелекому та Д'юті Фрі Трейдінг налічує понад 10 років. Компанія користується стаціонарною телефонією, інтернетом, послугами Дата-Центру, тощо.

Дізнатися додаткову інформацію щодо підключення «Хмарної АТС» можна на сайті Укртелекому.

Похожие пресс-релизы