pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Співробітники компанії Bayer допомагають зробити світ кращим і сприяти впровадженню соціальних інновацій

За підтримки фонду Bayer Cares Foundation:
• Запровадження 73 волонтерських проектів у 37 країнах світу з фінансуванням у розмірі 264 000 євро
• В цілому, подальший розвиток 508 проектів у 66 країнах з фінансовим забезпеченням понад 1,76 млн євро

Для багатьох співробітників місія компанії «Bayer: наука заради кращого життя» продовжує діяти і після закінчення робочого дня. Вони працюють у якості волонтерів для поліпшення умов життя людей у місцях розташування об'єктів компанії – на всіх континентах по всьому світу. Задля підтримки таких ініціатив співробітників фонд Bayer Cares Foundation забезпечує фінансування у розмірі 264 000 євро для реалізації 73 додаткових проектів у 37 країнах світу.
«Це фантастично, що так багато співробітників докладають свої професійні знання і досвід, беручи участь у волонтерських проектах, що реалізовуються у місцях розташування об‘єктів нашої компанії», - зазначив Кемаль Малік, член Ради директорів компанії Bayer AG, що відповідає за інновації, і член Виконавчого комітету фонду Bayer Cares Foundation. «За допомогою сили інновацій вони допомагають домогтися змін і подолати труднощі, з якими стикається громада».
Волонтерська програма охоплює заходи, спрямовані на підвищення рівня охорони здоров'я, продовольче забезпечення і науково-просвітницькі проекти, які також представляють компанію Bayer як інноваційного лідера у галузі медико-біологічних наук. З моменту запуску програми у Німеччині в 2007 році і виходу на глобальний рівень у 2013 році, 508 волонтерських проектів за участю співробітників компанії у 66 різних країнах світу отримали стартове фінансування від фонду Bayer Cares Foundation на загальну суму понад 1,76 млн євро.
Співробітники Bayer реалізують нові волонтерські проекти у місцях розташування об‘єктів компанії у таких країнах:
• Європа: Австрія, Бельгія, Чехія, Франція, Німеччина, Італія, Нідерланди, Румунія, Росія, Іспанія, Швейцарія, Україна;
• Північна, Центральна і Південна Америка: Аргентина, Бразилія, Чилі, Колумбія, Коста-Ріка, Еквадор, Гватемала, Гондурас, Мексика, США, Венесуела;
• Африка: Кот-Д’Івуар, Кенія, Південна Африка;
• Азія: Китай, Індія, Індонезія, Казахстан, Пакистан, Саудівська Аравія, Сінгапур, Таїланд, Туреччина, В'єтнам;
• Нова Зеландія.

Переможці з України
Людмила Карпенко, медичний представник вiддiлу загальної та спецiалiзованої медицини фармацевтичного пiдроздiлу компанії «Байєр».
«Волонтерство для мене - це можливість додати сенсу в своє життя. Мета мого проекту - рання соцiальна aдаптацiя та полiпшення якостi життя сiмей, якi мають cлiпих дiтей. Мій соцiальний проект «Радiсть руху» - це допомога громадськiй органiзацii «Право вибору» в мicті Харковi створити умови для навчання cлiпих та слабозорих дiтей віком до 6 рокiв самостiйній стiйкій ході та можливостi орiєнтування зі забереженням рiвноваги. Завдяки гранту від фонду Bayer Cares Foundation ми створимо реабiлiтацiйний хол з балансувальним та сенсорним обладнанням».
Анна Гримчак, старший представник торговельний в Чернігівській області, підрозділ безрецептурних препаратів компанії «Байєр». «Волонтерство для мене - це спосіб життя, в якому говорять за себе конкретні справи. Допомагати діткам, які дуже цього потребують, легко в команді щирих і професійних людей - мені пощастило. Це виховання стійкості і готовності діяти, знаходити найкращі рішення та радіти успіху разом. Підтримка компанії «Байєр» - це приклад для наслідування реалізації соціальної відповідальності для багатьох в Україні та світі. Мій проект – це організація та оснащення нової реабілітаційної зали за допомогою "Універсального тренажерного комплексу - Реабілітаційна кабіна" в Центрі медико-соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження».
Погурская Олена, менеджер з комунікацій компанії «Байєр». «Волонтерський проект «Можливість побачити краще майбутнє» націлений допомогти слабозорим дітям із спеціалізованої школи-інтернату №5 ім. Батюка хоча б частково відновити зір для того, щоб бачити цей світ у звичних кольорах. За кошти гранту буде закуплене спеціальне медичне обладнання для офтальмологічного кабінету. Я подала заявку на грант тому, що тільки діями, практичним прикладом, а не словами можна змінити в світі те, що не влаштовує».
end paragraph

Фонд Bayer Cares Foundation
Фонд Bayer Cares Foundation, створений інноваційною компанією Bayer для поліпшення соціального добробуту, вбачає своїми пріоритетними завданнями ініціювання, просування та партнерство заради інновацій на межі інтересів промисловості та суспільного сектора. Спонсорські програми Фонду орієнтовані на людей – їх спрямованість на покращення добробуту суспільства і безліч ідей щодо задоволення соціальних потреб, а також допомогу у кризових ситуаціях. Фінансування Фондом різних соціальних проектів – центральний елемент глобальних соціальних зобов'язань компанії Bayer, на які щорічно надається фінансування у розмірі приблизно 50 млн євро. Головний акцент робиться на просування наукової освіти і передових досліджень, а також на поліпшення медичного обслуговування, продовольче забезпечення та задоволення основних соціальних потреб людей у населених пунктах, в яких компанія Bayer веде свою діяльність. Дізнатися більше про фонд Bayer Cares Foundation можна за адресою: www.bayer-foundations.com

Прогностичні заяви
Цей прес-реліз може містити прогностичні заяви, складені на основі існуючих припущень та прогнозів керівництва групи Bayer Group та її підгруп. Різні відомі або невідомі ризики, невизначеності та інші фактори можуть призвести до значних розходжень між дійсними результатами майбутніх періодів, фінансовою ситуацією, розвитком або роботою компанії та вказаними тут оцінками. Такі фактори, зокрема, включають ті, що зазначаються у відкритих звітах компанії Bayer, викладених на веб-сайті компанії за адресою www.bayer.com Компанія не несе відповідальності за оновлення цих прогностичних заяв або приведення їх у відповідність з майбутніми подіями або обставинами.

Похожие пресс-релизы