ОТП Банк та провідний постачальник нафтопродуктів компанія «Надежда» реалізують партнерську програму кредитування сільгоспвиробн

Розуміючи потреби аграріїв у нафтопродуктах, особливо у період жнив, ОТП Банк та компанія «Надежда», розробили та впровадили партнерську програму кредитування українських аграріїв.
За умовами програми, аграрії можуть отримати кредити на купівлю нафтопродуктів по ставці від 17% річних. При цьому попереднє рішення про фінансування надається протягом одного дня, а кредитні кошти видаються за 9 робочих днів. Заставою можуть виступати аграрна розписка або майбутній врожай, а також активи компанії.
«Для розвитку бізнесу фермерам необхідні доступні та прості фінансові продукти. ОТП Банк не декларативно, а фактично демонструє розуміння потреб сучасного агробізнесу України, реалізуючи не лише прості та доступні інструменти фінансування, а й максимізує вигоди для всіх сторін за допомогою партнерських програм», - зазначила Ольга Волкова, начальник управління корпоративних продажів малим і середнім клієнтам АТ «ОТП Банк».
Нагадаємо, спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) ОТП Банк реалізував спрощений і прискорений підхід до фінансування фермерів у програмі «Агро-фабрика», що надає невеликим господарствам, які займаються вирощуванням зернових та олійних культур, з банком оброблюваної землі від 500 га, доступ до швидких грошей для посівної і збиральної кампанії на найбільш оптимальних умовах.
Дотримуючись багаторічної стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі – від Тарифного пакету «ОТП Агро» та спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Twitter і YouTube.

Компанія «Надежда» - надійний постачальник нафтопродуктів з багаторічною історією, що працює на українському ринку нафтопродуктів понад 20 років і є прямим імпортером нафтопродуктів з Литви та Білорусії безпосередньо від заводів-виробників палива: Orlen Lietuva Мажейкяйський НПЗ (Литва), Мозирський НПЗ і ВАТ Нафтан (Білорусія). Компанія володіє розвиненою мережею сучасних нафтобаз у Полтавській, Сумській, Харківській, Чернігівській та Донецькій областях, потужним власним автопарком, сертифікованою лабораторією та 1200 постійних підприємств-партнерів.
З 2011 року компанія «Надежда» працює з Європейським банком реконструкції та розвитку, а у 2016 році отримала кредит на розвиток сегменту мережі автомобільно-заправних комплексів від Міжнародної фінансової групи.