pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Ініціативна група благодійного фонду МХП: «Розширюємося!»

Великі компанії можуть і повинні бути каталізаторами змін у суспільстві. Саме тому 20 березня 2018 року Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом та комунікацій МХП заявила:
«Як соціально відповідальний бізнес, що має для цього всі можливості, ми ініціюємо створення Фонду з метою підтримки та розвитку паралімпійської збірної».
Члени ініціативної групи Фонду у першу чергу провели зустріч з представниками Паралімпійського комітету та їхнім головою Валерієм Сушкевичем, щоб обговорити формат можливої співпраці. Тому що саме ці люди зробили фундаментальний внесок у розвиток паралімпійського спорту в Україні. Також, було проведено ряд консультацій з експертами для кращого розуміння проблематики цієї галузі і стало зрозуміло, що в Україні є поширеною проблема відсутності соціальної адаптації людей з обмеженими можливостями.
«Ми в МХП звикли мислити масштабно, тому було прийнято рішення, що діяльність Фонду буде направлена на ширшу аудиторію – ми реалізовуватимемо проекти, направлені не тільки на спортсменів, які змагаються за нагороди на Паралімпіаді, але й на людей з особливими потребами, для яких кожний день – це змагання: піти до магазину, на прогулянку, у державну установу або спортивну залу. Українське суспільство має стати більш інклюзивним», – сказав Павло Бойчук, член ініціативної групи Фонду.
Наразі формується Експертна рада, яка здійснюватиме відбір найбільш актуальних проектів для реалізації.
Також, згодом буде оголошено склад Наглядової ради, що об'єднує представників великого бізнес та відомих громадських діячів, які підтримують соціально важливу ініціативу МХП.
Агропромисловий холдинг МХП завжди керується принципами корпоративної соціальної відповідальності та активно долучається до реалізації проектів, важливих для українського суспільства.
Інформаційна довідка

МХП – провідний виробник курятини в Україні з найбільшою долею на ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів. МХП володіє та контролює всі етапи виробництва курятини: від вирощування зернових і олійних культур, виробництва комбікормів до виробництва інкубаційних яєць та вирощування бройлерного поголів’я, переробки, збуту, дистрибуції та продажу м’яса птиці (зокрема через партнерські брендовані точки).
МХП також займає провідну позицію в рослинництві: кукурудзу МХП вирощує для виробництва комбікормів, а інші культури – пшеницю, ріпак тощо – продає третім особам. МХП орендує сільськогосподарські угіддя, які розташовані здебільшого в родючих чорноземних регіонах України.
З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером MHPC.

Похожие пресс-релизы