pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Шостка/Бел Україна» оголосила результати діяльності компанії за 2007-2009 рр.

Оборот «Шостка/Бел Україна» в 2008 – 420 млн. грн.
Об'єм інвестицій у модернізацію виробничих потужностей ШММК склав понад 100 млн. грн.
Здійснена повна комп'ютеризація робочих місць співробітників заводу
Проведено 1000 годин тренінгу з професійної підготовки персоналу в різних галузях бізнесу
Три роки поспіль (2006-2008) бренд «Шостка» перемагає у міжнародному фестивалі-конкурсі «Вибір року» у номінації «Сир року №1»

9 липня 2009 р. у місті Шостка відбулася прес-конференція компанії «Шостка/Бел Україна» (ВАТ «Шосткинський міськмолкомбінат»), під час якої компанія звітувала про підсумки своєї діяльності на українському ринку у період 2007 – 2009 рр. Придбання у травні 2007 р. французькою групою «Bel» ВАТ «Шосткинський міськмолкомбінат», одного з провідних виробників сирів в Україні, дозволило компанії значно зміцнити позиції на ринку і зайняти 4-у позицію на українському ринку.
Незмінним пріоритетом діяльності «Шостка/Бел Україна» є побудова бізнесу на основі високої якості, преміальності та унікальності продуктів. У рамках цього напряму компанія реалізувала такі ініціативи:

Інвестиції у «Шосткинський міськмолкомбінат»
На сьогодні група «Bel» інвестувала більше 100 млн. грн. у модернізацію «Шосткинського міськмолкомбінату». Ця сума не включає інші інвестиції не промислового характеру. Компанія має намір підтримувати такий самий рівень інвестицій протягом найближчих 5 років, за умови врегулювання питання повернення ПДВ.

Соціальні агропромислові інвестиції у Шосткинському регіоні
Ініціативи, спрямовані на поліпшення якості сировинної бази, є одним з основних напрямів діяльності і політики Якості і Безпеки компанії «Шостка/Бел Україна». Протягом 2007 – 2008 рр. компанія інвестувала більше 15 млн. грн. у розвиток сировинної бази в регіоні, внаслідок чого було створено декілька пунктів прийому і охолоджування молока, що сприяє розвитку приватних молочних господарств.

Запуск нових і модернізація існуючих ліній
За звітний період компанія здійснила повну модернізацію ліній з виробництва твердих сирів, а також ввелав експлуатацію нові сучасні лінії для виробництва плавленого сиру «Весела Корівка» і нарізаного твердого сиру.

Інвестиції у підвищення кваліфікації і професійного рівня персоналу
З цією метою реалізуються різноманітні програми тренінгів. У 2008 р. більше 1000 годин тренінгу було присвячено професійній підготовці персоналу в різних галузях бізнесу, а саме: виробництва, фінансів, продажів і маркетингу. Особливу увагу в компанії приділяють питанням IТ-грамоти. Протягом 2008-2009 рр. була здійснена повна комп'ютеризація робочих місць співробітників заводу і реалізована програма підготовки персоналу для роботи з різними комп'ютерними програмами. У компанії налагоджена система обміну досвідом співробітників. Провідні міжнародні експерти «Bel» проводять більше 70% свого часу на заводі у м. Шостка, упроваджуючи на підприємстві міжнародні стандарти якості, встановлюючи сучасне устаткування, передаючи знання і уміння у галузях виробництва, фінансів, маркетингу і продажів українському персоналу. Крім того, українські співробітники провели більше 240 днів відрядження за кордоном, що також сприяє кращій інтеграції ВАТ «Шосткинський міськмолкомбінат» до структури групи «Bel».

Цінова політика і доступність сирів місцевого виробництва у порівнянні з продуктами, що імпортуються
Цінова політика «Шостка/Бел Україна» полягає у забезпеченні українських споживачів якісними продуктами за доступною ціною. Зокрема, порційний плавлений сир «Весела Корівка» і «Весела Корівка» у ванночках реалізуються за ціною на 30% і 40% нижчою конкурентних інтернаціональних брендів. Що стосується твердих сирів преміальної цінової категорії («Радомер», «Мааздамер Шосткинський» та ін.), то їхня вища ціна відповідає їх високій якості. Крім того, компанія інвестує кошти у спеціальні трейд-програми. Загальний обсяг таких інвестицій складає 500 млн. грн.

«Дотримання принципів посилення основних брендів і побудови бізнесу на високій якості є частиноюдовгострокової стратегії розвитку компанії «Шостка/Бел Україна», – відзначає Шафік Хаммаді, генеральний директор «Шостка/Бел Україна». – «Наша мета – продовжувати інвестувати у розвиток локального виробництва відповідно до міжнародних стандартів якості групи «Bel», що забезпечує українських споживачів продуктами високої якості і тим самим сприяє зміцненню позицій компанії на українському ринку і розвитку національного ринку молочних продуктів загалом. Вибрана нами стратегія довела свою ефективність. Так, у 2008 р. оборот «Шостка/Бел Україна» досягнув 420 млн. грн. і ми вважаємо, що український ринок володіє значним потенціалом зростання у сегменті молочних продуктів і, зокрема, у сегменті сирів».

Про Шосткинський міськмолкомбінат

ВАТ «Шосткинський міськмолкомбінат» – один з основних українських виробників сирів. Товарообіг компанії склав 420 млн гривень у 2008-му році. Комбінат, розташований у Сумській області в м. Шостка, володіє високими виробничими потужностями. На підприємстві працює близько 1000 співробітників. Це один з найвідоміших і найпопулярніших виробників сиру в Україні, який спеціалізується на твердих сирах преміум-класу, що продаються під брендом «Шостка».
Докладніша інформація доступна за адресою:www.shostka-cheese.com

Про групу «Bel»

У 2008-му році група «Bel» реалізувала товарообіг на суму 2,2 мільярдів євро. У групі працює 9300 співробітників у 120 країнах світу. Портфоліо брендів групи налічує більше 20 міжнародних і національних брендів, глибоко інтегрованих на відповідних ринках. Бренди групи «Bel» включають такі продукти: «La vache qui rit», «Leerdammer», «Apericube», «Kiri», «Minibabybel» та інші.
Докладніша інформація доступна за адресою: www.groupe-bel.com

Контакти:
WillardPR Kiev – прес-служба «Шостка/Бел Україна»
Максим Рильський, виконавчий віце-президент
+380 50 330 77 42
e-mail: [email protected]
Юлія Баюн, менеджер по роботі з клієнтами
+380 50 356 66 89
e-mail: [email protected]
Анна Сердюк, менеджер по роботі з клієнтами
+38050 331 34 76
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы