pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Зміна у керівництві компанії «Хенкель»

Дюссельдорф, 5 жовтня 2009 р. - Симона Багель-Траг офіційно вступила на посаду голови Комітету акціонерів і Наглядової ради компанії «Хенкель»
18 вересня 2009 р. пані Симона Багель-Траг офіційно обійняла посаду голови Комітету акціонерів Henkel AG & Co. KGaA і Наглядової ради компанії «Хенкель». Пані Багель-Траг змінила на цьому посту Альбрехта Войсте, який був членом комітету з 1976 р., а в 1990 р. очолив його. Нове призначення ознаменувало перехід керівництва компанії від четвертого покоління родини Хенкель до п’ятого. Зміни на двох посадах у керівній верхівці вже були анонсовані на Щорічних генеральних зборах компанії «Хенкель» навесні 2008.
Симона Багель-Траг була обрана новою головою Комітету акціонерів і Наглядової ради компанії «Хенкель», прийнявши цей пост від попереднього голови Альбрехта Войсте, який перебував на цій посаді багато років. У кращих традиціях компанії «Хенкель» рішення про цю зміну було прийнято завчасно. У квітні 2008 Альбрехт Войсте оприлюднив бажання бачити своїм наступником пані Симону Багель-Траг, 40-річного доктора мікробіології.

Як член керівних корпоративних органів компанії «Хенкель», Альбрехт Войсте протягом кількох десятиліть був тісно пов'язаний з історією компанії. 73-річних пан Войсте був головою Наглядової ради і Комітету акціонерів компанії «Хенкель» з 1990 р. Як правнук засновника компанії Фріца Хенкеля, він представляє четверте покоління родини Хенкель. «Альбрехт Войсте протягом багатьох років мав вирішальний вплив на розвиток компанії «Хенкель». Він ніколи не втрачав бачення її традицій. Тому я хотів би від імені усіх працівників компанії виразити пану Войсте нашу глибоку і щиру подяку, – зазначив Каспер Рорстед, голова правління «Хенкель». – Ми також з нетерпінням чекаємо на подальшу спільну роботу із примноження успіхів нашої компанії з Симоною Багель-Траг».

Як пра-правнучка засновника компанії, Симона Багель-Траг представляє п'яте покоління родини Хенкель. Пані Багель-Траг була членом Наглядової ради Henkel KGaA у період з 2001 до 2005 р., а також членом Комітету акціонерів компанії з 2005 р. Симона Багель-Траг була обрана до Наглядової ради Henkel AG & Co. KGaA у квітні 2008 р. і одночасно призначена віце-головою Комітету акціонерів Henkel AG & Co. KgaA та Наглядової ради Henkel Management AG. Пані Багель-Траг – партнер і директор компанії клінічних мікробіологічних досліджень «Antiinfectives Intelligence», розташованої м. Рейнбах неподалік м. Бонн, Німеччина. Вона одружена та має двох дітей.

Компанія «Хенкель» вже більше 130 років є лідером у галузі технологій і виробництва товарів, які роблять життя людей легшим, кращим і красивішим. Компанія «Хенкель», що увійшла до рейтингу 500 найбільших світових компаній журналу Fortune, працює у трьох основних напрямках – «Миючі та чистячі засоби», «Косметика і засоби особистої гігієни», «Клейові технології» (будівельні суміші, побутові, шпалерні і промислові клеї, засоби для обробки поверхонь). Більше 52 000 співробітників компанії «Хенкель» у 125 країнах світу щодня в своїй роботі втілюють девіз "A Brand like а Friend.” У 2008 фінансовому році об'єм продажів компанії «Хенкель» склав 14,131 млрд. євро, скорегований операційний прибуток склав 1, 460 млрд. євро.
В Україні компанія «Хенкель» представлена двома юридичними одиницями – «Хенкель Україна» і «Хенкель Баутехнік (Україна)». Найбільш широко відомі такі бренди компанії: миючі та чистячі засоби – Persil, Pur, Bref, Silan, Perwoll, Rex, Losk; косметика і засоби особистої гігієни – Fa, Taft, Sсhauma, GlissКur, Palette, Brillance, Natural&Easy, Diademine; будівельні суміші, побутові і шпалерні клеї – Ceresit, Thomsit, Момент, Metylan, Makroflex; промислові клеї і засоби для обробки поверхонь – Teroson, Liofol, Dorus, Technomelt, Optal, Loctite.
За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся:

Тетяна Василенко
Менеджер корпоративних комунікацій
компанії «Хенкель» в Україні

«Хенкель Україна»
Тіл.: +38 044 569 96 22
Факс: +38 044 569 96 01
e-mail: [email protected]

Анна Сердюк
Менеджер PR-проектів
компанії «Хенкель» в Україні

Willard Public Relations
Тел. +38 044 502 30 05
Факс: +38 044 501 23 42
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы