pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Центр розвитку КСВ вперше в Україні представляє світові тенденції соціальної звітності

27-28 серпня 2008 року у Києві відбудеться дводенний тренінг із соціальної звітності – «Соціальний звіт як крок до прозорості та підзвітності».

Тренером є п.Флоріан Беранек, засновник компанії the CSR-Company (Австрія), сертифікований тренер програми корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) UNIDO (відділення ООН з промислового розвитку).

Під час тренінгу передбачено проведення лекцій, відкритих дискусій, виконання практичних завдань у робочих групах, у яких учасники матимуть змогу навчитися правильно планувати діяльність із КСВ та вимірювати її ефективність, а також отримають низку практичних порад щодо покращення репутації компанії і брендів, підвищення мотивації співробітників тощо.

За словами пана Беранека, «Все ще багато компаній розглядають соціальний звіт як інструмент піару або зобов’язання. І лише деякі з них розуміють можливості, надані соціальним звітом, - бути прозорою і чесною компанією. Головне, що потрібно розуміти, - споживачі не очікують дива, вони хочуть бачити, що компанія на правильному шляху до покращення речей, і розуміючи це, компанії стають лідерами».

Тренінг було розроблено Центром розвитку КСВ (Київ) за підтримки Мережі Глобального Договору ООН спільно із CSR-Company (Австрія) з метою практичного ознайомлення з ключовими принципами звітування з КСВ-діяльності із дотриманням міжнародних стандартів. Захід у першу чергу спрямований на представників компаній, які готують або планують підготовку свого першого соціального звіту.

З програмою та умовами участі у тренінгу можна ознайомитися на веб-сайті Центру розвитку КСВ – http://www.csr-ukraine.org або за телефоном +38 044 583 04 81.

Центр розвитку КСВ було засновано у 2007 році. Центр надає консультаційні послуги з питань розробки і імплементації стратегії КСВ, підготовки та втілення в життя соціально-інноваційних проектів, проводить навчання з питань КСВ, допомагає у підготовці соціальної звітності. Організація забезпечує роботу секретаріату Національного Дзеркального комітету з розробки міжнародного стандарту з соціальної відповідальності ISO 26000. Центр розвитку КСВ – Можливість бути першими.

Похожие пресс-релизы