УНІВЕР – генеральний партнер виставки INternet TRADING EXPO – 2011

4-5 березня в Києві відбудеться виставка для приватних інвесторів INternet TRADING EXPO-2011. Організатор – «Українська біржа», Генеральний партнер - Інвестиційна група УНІВЕР.

Мета виставки – інформувати про можливості та перспективи інтернет-трейдингу та інші продукти для приватних інвесторів, підвищити освітній рівень та фінансову грамотність. Професійні учасники представлять свої послуги, проведуть майстер-класи та презентації.

"У попередній виставці ми участі не брали, а даремно - вона пройшла дуже успішно. Ми раді, що цього року встигли отримати статус генерального партнера раніше за інших. Сподіваємося, що в березні разом з «Українською біржею» та іншими учасниками зможемо зробити виставку ще цікавішою", - розповідає управляючий директор групи УНІВЕР Олексій Сухоруков.

Виставка є безкоштовною, тому всі, хто цікавиться фондовим ринком, зможуть отримати корисну та цікаву інформацію від досвідчених спеціалістів.

Місце проведення – м.Київ, вул. Хрещатик, 2, «Український дім»
Час проведення – з 9:00 до 18:00 у п'ятницю 4 березня та з 9:00 до 18:00 в суботу 5 березня.
Щоб відвідати виставку, необхідно зареєструватися на сайті «Української біржі».