pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В Україні стартував проект «Збережемо клімат разом»

31 травня в Харкові, у готелі «Національ», з успіхом пройшов перший семінар «Енергоефективність у будівництві», що відкрив низку заходів, запланованих в рамках міжнародного українсько-японського проекту «Збережемо клімат разом»*. Організує подію Державне агентство екологічних інвестицій України за підтримки Японської організації розвитку нових енергетичних та промислових технологій (НЕДО) та Українсько-японського центру НТУУ «КПІ».

Під час семінару досвідчені викладачі НТУУ «КПІ» розкрили ключові аспекти запровадження енергоефективних технологій у будівництві: нормативна база з питань підвищення енергоефективності будівель і споруд, підвищення енергоефективності фонду будівель шляхом впровадження системи енергоменеджменту, будівлі як споживачі енергоресурсів, пріоритетні технології виробництва енергії для України з відновлюваних джерел енергії з урахуванням зеленого тарифу, енергетичний паспорт будівель. До уваги учасників було презентовано приклад проведення енергоаудиту будівлі, а також японський досвід в галузі енергоефективності в фонді будівель.

Усі учасники семінару — 56 представників галузевих державних установ та департаментів, відповідальних за екологічні питання; житлово-комунальних господарств, клінічних лікарень різних спеціалізацій — отримали сертифікати про проходження навчання та доступ до дистанційного курсу «Управління інноваційними проектами у галузі енергозбереження» та доповідей на семінарах у регіонах та Києві.

Наступний семінар за темою: «Енергоефективність у промисловості» відбудеться 3 червня у Донецьку.

*«Збережемо клімат разом» — міжнародний проект, що проводиться Державним агентством екологічних інвестицій України (Держекоінвестагентство) в рамках реалізації укладеної у 2009 році Угоди про купівлю-продаж одиниць установленої кількості викидів парникових газів відповідно Кіотському протоколу між Японською організацією розвитку нових енергетичних та промислових технологій (НЕДО) та Держекоінвестагентством. Досвід України та Японії став першим у світовій практиці впровадження зовнішніх економічних механізмів Кіотського протоколу. На сьогодні у 24 регіонах нашої країни реалізується 529 проектів з енергозбереження у закладах соціальної сфери та 6 великомасштабних проектів.
Проект триватиме з 31 травня по 14 червня та охопить Донецьк, Івано-Франківськ, Харків, Хмельницький, де відбудуться семінари, присвячені японським енергозберігаючим екологічним технологіям. Фінальний триденний семінар у Києві проходитиме з 12 до 14 червня у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» і збере провідних японських експертів з теплообміну, енергоефективності та енергозбереження у різних галузях економіки. Супроводжуватиме семінар спеціалізована експозиція інноваційних японських технологій в галузі енергозбереження. Докладну програму семінару надруковано на сайті www.save-climate.org.ua

Похожие пресс-релизы