pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Стартував національний конкурс «Корпоративне волонтерство в Україні-2011»

Фонд Східна Європа в партнерстві з мережею Глобального договору України, програмою «Волонтери ООН», Європейською Бізнес Асоціацією, Американською Торгівельною Палатою, Корпусом Миру США та Українським форумом благодійників оголошують про старт національного конкурсу програм з корпоративного волонтерства. Мета конкурсу – відзначити компанії, де розроблені та активно впроваджуються волонтерські програми, що покликані вирішити важливі суспільні проблеми. Конкурс також спрямований на поширення практики волонтерського руху серед компаній в Україні.

Умови проведення конкурсу: конкурс проходитиме в наступних номінаціях: «Покращення якості життя», «Освіта та культура», «Здоров’я та спорт», «Екологія». Основні категорії: «Велика компанія», «Малий та середній бізнес», «Партнерська програма компанії та громадської організації».
Як взяти участь: компаніям необхідно заповнити аплікаційну форму. Аплікаційна форма тут.

Заявки необхідно надсилати на адресу [email protected]. За детальною інформацією стосовно участі у конкурсі, будь ласка, звертайтесь до Катерини Копчук, менеджера із зв’язків з громадськістю Фонду Східна Європа, за телефонами: (044) 200 3824/25/26/27 або електронною адресою [email protected]

Термін проведення конкурсу: з 7 вересня до 1 листопада 2011 року.
Оцінювання заявок: з 1 по 15 листопада 2011. Конкурсні заявки розглядатимуться журі, до якого увійдуть експерти бізнес-асоціацій, Представництва ООН в Україні та інших провідних українських та міжнародних організацій, що займаються розвитком волонтерства.
Оголошення результатів: результати конкурсу будуть оголошені під час урочистої церемонії нагородження на початку грудня 2011 року.
Учасники конкурсу: до участі в конкурсі запрошуються українські та міжнародні компанії, представлені в Україні, що реалізують волонтерські програми впродовж як мінімум двох років та відповідають номінаціям конкурсу.

***********************

Положення про національний конкурс «Корпоративне волонтерство в Україні-2011»
Фонд Східна Європа ініціює проведення національного конкурсу «Корпоративне волонтерство в Україні-2011». Мета конкурсу - відзначити компанії, де розроблені та активно впроваджуються волонтерські програми, що покликані допомогти вирішити важливі суспільні проблеми. Конкурс також спрямований на поширення практики волонтерського руху серед компаній в Україні.
З метою забезпечення прозорості проведення конкурсу та залучення кращої міжнародної та вітчизняної експертизи для проведення конкурсу створено організаційний комітет. До складу організаційного комітету входять:

Мережа Глобального Договору ООН
Програма «Волонтери ООН»
Eвропейська Бізнес Асоціація
AmCham
US PeaceCorps
Український форум благодійників

Конкурс
Термін проведення конкурсу: з 7 вересня по 1 листопада 2011 року.
Оголошення конкурсу: 7 вересня 2011 року.
Консультаційний супровід: з 7 вересня по 1 листопада 2011 року.
Кінцевий термін подання заявок: 1 листопада 2011 року. Заявки подаються в одному примірнику українською мовою в електронному вигляді в форматі pdf. Заявки необхідно надсилати на адресу [email protected]
Оцінювання заявок: 1 листопада – 15 листопада. Конкурсні заявки розглядатимуться журі (критерії відбору та склад журі визначатиме організаційний комітет).
Оголошення результатів: результати будуть оголошені під час урочистої церемонії на початку грудня 2011 року.
Учасники конкурсу: до участі в конкурсі запрошуються українські та міжнародні компанії, представлені в Україні, що реалізують волонтерські програми впродовж як мінімум двох років та відповідають номінаціям конкурсу.
Номінації конкурсу: покращення якості життя, освіта та культура, здоров’я та спорт, екологія.
Категорії конкурсу : велика компанія (більше 250 працівників), малий та середній бізнес (менше 250 працівників), партнерська програма компанії та громадської організації (проект, реалізований спільними зусиллями працівників компанії та громадських організацій без обмеження кількості працівників).

Визначення, що використовуються організаторами в даному документі, призначені виключно для використання в рамках цього конкурсу:

Волонтерство – це добровільна діяльність, що не пов‘язана з отриманням прибутку і спрямована на участь людей в заходах, що мають на меті вирішення соціальних, культурних, економічних, екологічних проблем окремих громад або суспільства в цілому.

Покращення якості життя - волонтерська програма, спрямована на вирішення соціальних та економічних проблем громад, покращення якості життя вразливих груп населення, сприяння соціальному та економічному розвитку громад. Приклади проектів: програми корпоративного волонтерства, спрямовані на створення нових соціальних послуг для вразливих категорій населення та розширення спектру існуючих послуг; покращення умов, де навчаються/живуть представники вразливих груп; внесок у відновлення об‘єктів соціальної інфраструктури; надання pro-bono послуг для економічного зростання громад тощо.

Освіта та культура - волонтерська програма, спрямована на покращення доступу до освітніх ресурсів та здобуття нових навичок, збереження та відновлення культурної спадщини.
Приклади проектів: тренінги, освітні програми для вразливих груп населення, покликані підвищити рівень знань на надати нові навички (освітні програми та програми соціальної інтеграції для дітей-сирі; проекти, спрямовані на підтримку та розвиток музеїв, бібліотек; відновлення пам‘яток культурної спадщини тощо).

Здоров’я та спорт - волонтерська програма, спрямована на покращення послуг у сфері охорони здоров‘я, популяризації ідеї здорового способу життя та створення умов для активного залучення цільових груп до здорового способу життя. Приклади проектів: допомога в організації та проведенні спортивних заходів, просвітницькі заходи з популяризації ідеї здорового способу життя, проведення «дня донора», створення безпечних умов праці та проведення роз‘яснювальної роботи з цільовими аудиторіями тощо.

Екологія- волонтерська програма, спрямована на покращення стану навколишнього середовища. Приклади проектів: ініціативи з озеленення та прибирання територій; освітні ініціативи, що покращують знання з дбайливого використання природних ресурсів та енергозбереження та формують екологічну відповідальність тощо.

Похожие пресс-релизы