pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Білій Церкві стартував проект зі створення індустріального парку

Парк стане інструментом залучення зарубіжних інвестицій та створення нових робочих місць
Київ, 23 травня 2016 року — Компанія UDP, один з лідерів українського девелоперського ринку, оголосила про початок реалізації проекту зі створення індустріального парку в Білій Церкві (Київська область). Ключовими напрямками розвитку парку стануть проекти у сфері переробки сільськогосподарської продукції, фармацевтики та машинобудування. UDP досягла домовленості щодо купівлі 50 гектарів у білоцерківському регіоні у групи компаній «Євро Фінанс Лтд» іранського бізнесмена Алі Мохаммада Хані Омрана. Сторони перебувають в процесі здійснення угоди й не оголошують її комерційні параметри.
«Як свідчать приклади багатьох розвинених держав і країн, що розвиваються, індустріальні парки стають точками економічного зростання. Це дієвий інструмент залучення зарубіжних інвесторів і створення нових робочих місць. Ми розраховуємо, що індустріальний парк у Білій Церкві зробить істотний внесок у прискорення зростання економіки України», — коментує Василь Хмельницький, перший віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців, мажоритарний акціонер компанії UDP.
Біла Церква була обрана для реалізації проекту як важливий промисловий центр Київської області з великим потенціалом для розвитку. Близькість до столиці, зручне транспортне сполучення, два великих залізничних вузли, розвинена інфраструктура надають місту значну інвестиційну привабливість. Через Білу Церкву проходить автомагістраль міжнародного значення Санкт-Петербург — Київ — Одеса. Від Білої Церкви до морського порту в Одесі — 400 км, до міжнародного аеропорту «Бориспіль» — 150 км, до кордону з Євросоюзом — півтора дні шляху для вантажного автотранспорту або два дні товарним потягом.
Виконавчим директором індустріального парку «Біла Церква» призначено Андрія Бринзило, який має великий досвід роботи із залучення інвестицій для реалізації великих проектів у сфері нерухомості в провідних банках України. Раніше він очолював Управління фінансування нерухомості UniCredit Bank.
«Наш індустріальний парк забезпечить інвесторам сприятливі умови для розвитку. Ми візьмемо на себе вирішення усіх інфраструктурних питань і допоможемо максимально обмежити спілкування з чиновниками. Проект може бути цікавий як європейським, так і азіатським партнерам. Зокрема, парк може стати елементом економічного пояса «Нового шовкового шляху» з Китаю», — зазначив Андрій Бринзило.
За його словами, UDP згодом розраховує розширити територію парку до 500 га —залежно від комерційної успішності проекту. На даний момент компанія активно презентує можливості парку потенційним інвесторам.

UDP — девелоперська компанія, яка 14 років здійснює реалізацію й управління проектами нерухомості в Україні, забезпечуючи їх комплексний цикл розвитку. В активі компанії — розвиток таких масштабних проектів, як столичні ТРЦ OCEAN PLAZA і аеропорт «Київ», житлових комплексів «Новопечерські Липки», «Бульвар Фонтанів», RiverStone, «Паркове місто», апартаментів Maristella в Одесі. Впровадження передових технологій дозволяє UDP створювати проекти, унікальні як з архітектурної, так і з технічної точки зору. www.udp.ua
Василь Хмельницький — перший віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців, засновник K.Fund. Інвестує в розвиток різних бізнесів в Україні, таких як UDP (девелопмент), «Біофарма» (фармацевтична галузь), Star Media (виробництво кіно- та телепродукції), РТМ (національний оператор реклами), надаючи переваги співробітництву та спільному управлінню. В планах підприємця — створення високотехнологічних промислових виробництв, розвиток інноваційних парків, залучення зарубіжних інвестицій і технологій в Україну.
Фонд Василя Хмельницького K.Fund підтримує низку освітніх і громадських ініціатив: Київський міжнародний економічний форум, інноваційну загальноосвітню школу «Новопечерська школа» в Києві, онлайн-платформу iLearn для учнів з дитячих будинків та малозабезпечених сімей, фабрику програмування UNIT Factory, магістерську програму публічного адміністрування в Національному університеті «Києво-Могилянська академія», перший в Україні міжкорпоративний IT-університет BIONIC University, видавничий проект «Бібліотека Хмельницького» та ін.
http://kfund.ua

Похожие пресс-релизы