pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Громадські обговорення Концепції Яворівського індустріального парку

31 липня 2014 року в м. Яворові в залі засідання Яворівської районної ради відбулися Громадські обговорення Концепції Яворівського індустріального парку.

Участь у громадських обговореннях взяли: заступник голови Яворівської районної ради Володимир Сичак, координатор проекту Олена Бей, керівники структурних підрозділів Яворівської РДА, депутати Яворівської районної ради та Новояворівської міської ради, представники громадських організацій Яворівщини, мешканці Яворівського району, представники місцевих ЗМІ, співробітники проекту.

Учасникам було представлено проект Концепції Яворівського індустріального парку, який розроблений на виконання Проекту в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 “Розвиток підприємництва шляхом покращення доступу до інвестиційних ділянок у місті Любачів та ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м.Новий Розділ”. Присутні активно брали участь у обговоренні проекту концепції. Володимир Сичак та Олена Бей відповіли на ряд запитань, які цікавили учасників. Зокрема, обговорили такі питання як: етапи створення індустріального парку, безпечність для навколишнього середовища, створення робочих місць та професійна підготовка працівників, пільги, які отримають підприємства Парку, процес пошуку керуючої компанії, питання фінансування, порівняли пільги колишньої спеціальної економічної зони «Яворів» і Яворівського індустріального парку.

Детальна інформація про проект міститься на сайті Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини - http://amer.org.ua

Похожие пресс-релизы