pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Благодійний концерт для дітей «ВСІ МИ ДІТИ ТВОЇ, УКРАЇНО»

31 травня 2016 року о 16.00 годині Благодійний Фонд «ТИ НЕ САМ» за підтримки Міністерства соціальної політики України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України, Київської міської державної адміністрації та Федерації профспілок України проводить благодійний концерт «ВСІ МИ ДІТИ ТВОЇ, УКРАЇНО» і виставку дитячого малюнку для дітей, що стали сиротами внаслідок АТО, дітей воїнів АТО, вихованців дитячих будинків і всіх тих юних наших співгромадян, життя яких не схоже на добру казку.

Місце проведення концерту - Міжнародний центр культури і мистецтв «Жовтневий палац», початок о 16.00 год.

Мета заходу: виявити свою увагу, повагу і ласку до наших діток, доля яких склалася досить складно внаслідок буремних подій в Україні, допомогти їм відчути радість спілкування. Об’єднавши зусилля, ми зможемо зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Бо саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Захід розпочнеться відкриттям виставки дитячого малюнку в Овальній залі за участі Міністра культури України Євгена Нищука. Після відкриття там будуть організовані розваги для дітей (Оксана Стебельська і гурт «Українські барви»). В двох прилягаючих залах працюватимуть народні майстри, проводитимуться майстер-класи з вишивки, петриківського розпису, виготовлення ляльки-мотанки тощо.

О 17.15 у великій концертній залі розпочнеться концерт, під час якого нагородами і подарунками будуть відзначені особливо обдаровані діти. Для гостей будуть виступати: ALYOSHA, Віталій Козловський, Амадор Лопес & Rumbero’s, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, Оксана Стебельська, Юрій Годо, Інеш.

Ведучі концерту Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

Організатор заходу: Благодійний Фонд «ТИ НЕ САМ» в особі засновника Аліси Савинської.

Генеральний спонсор - Первая Линия. Технічні партнери - Expomedia, Alpaca.
Смачний партнер - Coca-Cola. Веселий партнер - Happylon. Туристичні партнери - Агенство Море, TourBOX. Модний партнер - Kids showRoom. Творчий партнер - ArtelMaidan. Навчальний партнер - Український Устрій. Квітковий партнер – Lavanda.

Медіа-партнерами є: Телеканали Правда Тут, RTi, Радіо Ера, журнали Единственная, Ukrainian People, Cosmolady, інтернет-портали IVONA, Обозреватель, absurdu.net.

Похожие пресс-релизы