pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Інновації в українському футболі: світовий досвід для розвитку масового спорту

Футбол — один з найбільш популярних видів спорту: сьогодні у світі налічується понад 1,5 млн команд, 300 тис. професійних клубів та 250 млн футболістів. Половина населення планети певною мірою цікавиться футболом. Міжнародні чемпіонати та Кубки світу і Європи збирають на стадіонах десятки тисяч вболівальників, а десятки й сотні мільйонів — спостерігають за грою по телевізору. В розвиток цього виду спорту вкладаються значні суми, а вчені й винахідники постійно вдосконалюють не лише спортивний інвентар, а й самі майданчики для гри.

Якісно обладнане поле — запорука успішних тренувань команди та її гарних результатів у великому футболі. Приміром, повноцінне освітлення дозволяє спортсменам комфортно почувати себе на майданчику в будь-який час доби, погоду та пору року. Якісна розмітка зменшує кількість суперечок щодо дотримання правил, а від якості покриття залежить одразу кілька важливих параметрів: поведінка м’яча, зручність для всіх гравців, дотримання техніки безпеки.
Останніми роками в світі активно використовують штучні покриття для футбольних майданчиків — композитні матеріали, характеристики яких відповідають вимогам FIFA. В Україні їх виробництвом займається завод «ФФУ Продакшн», який використовує німецьку технологію. Точнісінько на таких покриттях вже тренуються понад 100 професійних клубів в усьому світі, зокрема, Schalke 04, Basel, Barcelona, Bayern Munchen, Hoffenheim та інші.

Щороку на планеті будують сотні полів зі штучним покриттям, особливо — в країнах, клімат яких характеризується значними сезонними коливаннями температур і рясними опадами. В таких умовах майданчики зі штучним покриттям довше — до 5 років — зберігають свої властивості й потребують значно менше зусиль і витрат на обслуговування: синтетичне волокно трикутного профілю витримує значні механічні навантаження й не руйнується під впливом ультрафіолету. Завдяки цьому не потрібно постійно поливати, вирівнювати, косити й сіяти траву.

Якісні штучні покриття поступово перетворюються на золотий стандарт світового футболу. Рівні умови для всіх гравців — як професіоналів, так і любителів чи юних талантів — створять умови для відродження й розвитку видатних традицій вітчизняного футболу. Наразі українська збірна займає 28 місце у світовому рейтингу ФІФА, тому теперішні й майбутні спортсмени потребують належної підтримки й додаткових інвестицій, аби гідно представляти державу на світовій спортивній арені у майбутніх чемпіонатах.

Похожие пресс-релизы