З’єднання без меж: «Хенкель» представила на українському ринку лінійку інноваційних професійних клеїв

Компанія «Хенкель» представила на українському ринку нову лінійку з чотирьох клеїв марки LOCTITE. Вони можуть бути застосовані у промислових цілях, у сфері технічного обслуговування обладнання, а також для побутових потреб і ремонтів.
LOCTITE HY 4070 і LOCTITE HY 4060 GY — інноваційні клеї, розроблені на основі гібридної технології, що поєднує найважливіші характеристики структурних, миттєвих та епоксидних клеїв: швидкість та міцність зчеплення, довговічність.
Ці марки незамінні у сфері технічного обслуговування механізмів, забезпечують їм плавну та надійну роботу.
LOCTITE HY 4070 — найшвидше рішення для ремонту з високою продуктивністю, чудовим заповнюванням зазорів, стійкістю до температур, вологості та хімічних речовин. LOCTITE HY 4060 GY — п’ятихвилинний універсальний клей загального призначення для склеювання будь-яких поверхонь. Дані марки забезпечують швидку фіксацію, зносостійкість, дуже гарну полімеризацію в умовах низьких температур та можуть застосовуватись на різних поверхнях, у тому числі металах, більшості пластмас та гумі.
LOCTITE HY 4090 і LOCTITE HY 4080 для структурного склеювання значно розширюють можливості традиційних клеїв для вирішення складних промислових та побутових завдань.
Клей LOCTITE HY 4090 забезпечує швидку фіксацію різних поверхонь. Клей цієї марки стійкий до вологи, температур, хімічних речовин, ударо- та вібростійкий, може застосовуватися в умовах низьких температур. Ці властивості зроблять його незамінним при закріпленні табличок, герметизації та приклеюванні світлодіодних освітлювальних приладів та акустичних систем. LOCTITE HY 4080 має ті самі властивості та придатний для склеювання різних поверхонь у промисловому застосуванні. Водночас ця марка клею менш займиста і нетоксична.

Про клеї LOCTITE

Промислові клеї радикально змінюють світ виробництва, і клеї LOCTITE очолюють цей рух до інновацій. Вже понад 60 років продукція LOCTITE підвищує надійність різьбових і клейових з’єднань. Від інженерного проектування до передового виробництва й обслуговування – торгова марка LOCTITE пропонує рішення для кожного етапу технологічного процесу. Побачити, як клеї LOCTITE діють у процесі виробництва і технічного обслуговування, можна на нашому сайті www.loctite-success.com

Про компанію «Хенкель»
Компанія «Хенкель» проводить свою діяльність у світовому масштабі, маючи добре збалансований і диверсифікований портфель продуктів та рішень. Компанія утримує лідерські позиції на рівні всіх трьох бізнес-підрозділів як у споживчому, так і у промисловому сегменті завдяки своїм потужним брендам, інноваційним рішенням і технологіям. Бізнес-підрозділ «Клейові технології» компанії «Хенкель» є глобальним лідером на ринку клейових матеріалів і технологій у всіх сегментах цієї галузі в масштабах всього світу. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» та «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» займають провідні позиції на багатьох ринках та у численних продуктових категоріях на глобальному рівні. Історія успіху компанії «Хенкель» налічує більше 140 років з моменту її заснування у 1876 році. Компанія «Хенкель» повідомила про досягнення у 2016 фінансовому році обсягу продажу в розмірі 18,7 мільярда євро та відкоригованого операційного прибутку на рівні 3,2 мільярда євро. Сукупний обсяг продажу продукції трьох провідних брендів компанії Loctite, Schwarzkopf та Persil склав понад 6 мільярдів євро. Чисельність працівників компанії «Хенкель» становить понад 50 000 осіб у всьому світі. Це команда захоплених своєю справою представників різних народів, об’єднана міцною корпоративною культурою та спільною метою – створювати цінність із дотриманням принципів сталого розвитку. Як визнаний лідер у сфері сталого розвитку, компанія «Хенкель» займає провідні позиції у багатьох міжнародних рейтингах та включена до знаних міжнародних індексів. Привілейовані акції компанії «Хенкель» входять до індексного кошика німецького фондового індексу DAX. З додатковою інформацією можна ознайомитися за посиланням www.henkel.com