Учасники конференції з охорони праці відвідали «Хенкель Баутехнік (Україна)»

24–26 травня 2017 року в Києві відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Управління ризиками у системах менеджменту охорони праці та промислової безпеки». Один із найбільших галузевих заходів року був ініційований редакцією журналу «Охорона праці». Партнером виступила компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)».
Однією з ключових тем ювілейної конференції експертів, що займаються промисловою та іншими типами безпеки на виробництві, став європейський шлях реформування й удосконалювання умов праці. Спікери «Хенкель Баутехнік (Україна)» поділилися власним досвідом впровадження високих закордонних стандартів в українських реаліях, а також організували для бажаючих ексклюзивну екскурсію безпосередньо на завод компанії.
«Ми вважаємо такий обмін досвідом і знаннями важливим та необхідним. Завдяки подібним заходам є можливість не тільки розповісти, як це має працювати, але й показати на конкретному прикладі. Крім того, це чудовий майданчик для експертної дискусії та знайомства з інноваціями, розробленими у сфері охорони праці як в Україні, так і за її межами», – зазначає Васюра Галина Вікторівна головний фахівець з охорони праці «Хенкель Баутехнік (Україна)».

Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» — одна з найуспішніших компаній концерну Henkel за показниками прибутковості та динаміки розвитку в усьому світі. Зареєстрована в Україні у 1998 році. Виготовляє 400 найменувань продукції. В Україні представлена чотирма заводами: завод з виробництва будівельних сумішей, рідких штукатурок і фарб у м. Миколаїв Львівської області (з 2009 року, потужність – 244 тис. тонн на рік), завод з виробництва будівельних сумішей, рідких штукатурок і фарб у м. Балаклія Харківської області (з 2004 року, потужність – 235 тис. тонн на рік), завод з виробництва сухих будівельних сумішей, рідких штукатурок і фарб у м. Вишгород Київської області (з 1999 року, потужність – 206 тис. тонн на рік), завод з виробництва сухих будівельних сумішей у м. Олешки Херсонської області (з 2007 року, потужність – 220 тис. тонн на рік).

Про компанію «Хенкель»
Компанія «Хенкель» провадить свою діяльність у світовому масштабі, маючи добре збалансований і диверсифікований портфель продуктів та рішень. Компанія утримує лідерські позиції на рівні всіх трьох бізнес-підрозділів як у споживчому, так і у промисловому сегменті завдяки своїм потужним брендам, інноваційним рішенням і технологіям. Бізнес-підрозділ «Клейові технології» компанії «Хенкель» є глобальним лідером на ринку клейових матеріалів і технологій у всіх сегментах цієї галузі в масштабах всього світу. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» та «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» займають провідні позиції на багатьох ринках та у численних продуктових категоріях на глобальному рівні. Історія успіху компанії «Хенкель» налічує 140 років з моменту її заснування у 1876 році. Компанія «Хенкель» повідомила про досягнення у 2016 фінансовому році обсягу продажу в розмірі 18,7 мільярда євро та відкоригованого операційного прибутку на рівні 3,2 мільярда євро. Сукупний обсяг продажу продукції трьох провідних брендів компанії Loctite, Schwarzkopf та Persil склав понад 6 мільярдів євро. Чисельність працівників компанії «Хенкель» становить понад 50 000 осіб у всьому світі. Це команда захоплених своєю справою представників різних народів, об’єднана міцною корпоративною культурою та спільною метою – створювати цінність із дотриманням принципів сталого розвитку. Як визнаний лідер у сфері сталого розвитку, компанія «Хенкель» займає провідні позиції у багатьох міжнародних рейтингах та включена до знаних міжнародних індексів. Привілейовані акції компанії «Хенкель» входять до індексного кошика німецького фондового індексу DAX. З додатковою інформацією можна ознайомитися за посиланням www.henkel.com