pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Бізнесмени Аахена завітали до «Хенкель Баутехнік (Україна)»

«Хенкель Баутехнік (Україна)» – одна з найуспішніших компаній концерну за показниками прибутковості та динамікою розвитку в усьому світі, приймала гостей. 14 червня 2019 року підприємство відвідала делегація економічного клубу Промислово-торговельної палати німецького міста Аахена. До візиту приєднався і голова правління Німецько-Української ПТП в Україні Олександр Маркус.
Бізнесмени Німеччини виявили жвавий інтерес до умов ведення бізнесу в сучасних українських реаліях, перспектив економічного розвитку України після змін політичного керівництва держави, етапів становлення та досягнення лідерських позицій компанії на ринку.
Гостей вітали генеральний директор «Хенкель Баутехнік (Україна)» Ольга Ступіна та керівник заводу Віктор Бондаренко. Розповідаючи про поточну ситуацію в державі, Ольга Ступіна сказала, що незважаючи на важкі часи, проблеми в економіці та війну з Росією, Україна почала успішно виходити з кризового становища.
«Ми бачимо багато позитивних змін у політичному й економічному житті. У політиці з’явилися нові обличчя. Зараз обрано нового президента, якого підтримали 73% виборців. Усі ми очікуємо на зміни», – поділилася Ольга Ступіна.
Вона підкреслила, що після найбільш важких проблем 2014–2015 років, починаючи з 2016-го ринок будівництва активно розвивається.
«Будівництво – це той ринок, на якому спеціалізується наша компанія. Протягом 2016–2017 років ми побачили дуже високі показники, які свідчать про те, що українці розпочали активно будувати, інвестувати в галузь. Україна продемонструвала, що вона має потужний потенціал: станом на 2019 рік спостерігається суттєва активізація розвитку інфраструктури, досить добре йдуть справи у приватному будівництві», – зазначила генеральний директор «Хенкель Баутехнік (Україна)».
Серед актуальних проблем Ольга Ступіна виокремила непослідовність і непередбачуваність викликів для бізнесу, однак зауважила, що українські менеджери дуже добре навчилися адаптуватися до неприємних несподіванок.
«Якщо комусь із вас потрібен антикризовий менеджер, пропоную шукати його серед українців. Ми дійсно звикли працювати у непередбачуваних умовах, коли зміни відбуваються повсякчас. Ми вміємо досить швидко на них реагувати. Ми є частиною німецької компанії, але я хочу сказати, що тут, в Україні, ми реагуємо на виклики швидше», – сказала пані Ольга.
Генеральний директор «Хенкель Баутехнік (Україна)» розповіла про історію та досвід роботи компанії в Україні.
«Наша компанія заснована у 1998 році. З того часу «Хенкель Баутехнік (Україна)» стабільно працює, демонструючи гарні результати. На сьогодні ми побудували в Україні 4 заводи в центральному, східному, західному та південному регіонах. У компанії працює більше ніж 600 співробітників. Загальна виробнича потужність підприємств становить понад 1 млн тонн продукції. Ми є впевненим лідером на ринку сухих будівельних сумішей. Ми створили цей ринок, адже до того часу, як компанія «Хенкель» почала працювати в Україні, тут використовували в основному цемент, пісок із добавками. Ми впровадили на ринку промисловий стандарт, брали участь у розробці державних стандартів для галузі. Ми також підтримуємо державну програму енергоефективності разом із нашими партнерами Danfoss і Rehau. Таким чином, ми робимо Україну сильнішою», – наголосила вона.
Минулого року обсяги продажів продукції «Хенкель Баутехнік (Україна)» становили понад 2 млрд грн. (або 60–63 млн євро). За фінансовими результатами українська філія є кращою серед компаній корпорації у своєму кластері.
«Ми створили в Україні найкращу модель бізнесу, яку потім застосували Росія, Білорусь, Казахстан. За останні два роки споживачі клейових сумішей визнали «Хенкель Баутехнік (Україна)» найбільш ефективною. Отже, незважаючи на проблеми в політиці й економіці, ми демонструємо найкращі результати роботи», – резюмувала генеральний директор Ольга Ступіна.
Після спілкування з керівництвом компанії делегація з Німеччини відвідала виробничі приміщення заводу й ознайомилася з технологічними процесами випуску продукції.

Похожие пресс-релизы