pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

П’ять тисяч абонентів нової оптичної мережі в селах

Нова оптична мережа, яку Укртелеком розбудовує у невеликих населених пунктах, вже налічує понад п’ять тисяч абонентів

Тепер до послуг користувачів – інтернет на швидкості до 200 Мбіт/с, інтернет-телефонія, інтерактивне телебачення.

Проект з розбудови оптичної мережі і підключення сіл до швидкісного інтернету реалізується у майже 300 населених пунктах України. Уже прокладено 1,2 тисячі кілометрів оптики.

Укртелеком – національний інфраструктурний оператор, що має найпотужнішу в Україні національну магістральну мережу передачі даних, розгалужену оптичну мережу доступу і багаторічний досвід будівництва і експлуатації телекомунікаційних мереж за різними технологіями. Оператор розбудовує оптичну інфраструктуру, що є необхідною базою для реалізації таких національних проектів як, наприклад, «Держава у смартфоні», телемедицина, електронна освіта тощо, забезпечує інтернетом мешканців майже у 2300 населених пунктах України. У період з вересня 2018 по серпень 2019 оператор побудував майже 3 тис. км волоконно-оптичних ліній зв'язку і підключив сотні об'єктів соціальної інфраструктури, а саме: об'єднані територіальні громади (ОТГ), навчальні і медичні заклади по всій території України.

Похожие пресс-релизы