pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

"Волонтерська бригада – діє"

Свідками, прийнятої в ДПІ у Печерському районі м. Києва, «сотої» ювілейної декларації про доходи і майновий стан громадян, стали нещодавно студенти – волонтери з вищих учбових закладів, що на Печерську. Вкотре, традиційно, як і протягом минулих років, до цієї кампанії вони долучаються, щоб активно сприяти деклараційному процесу в Україні.

- Я представляю студентську когорту Київського національного університету культури та мистецтв. Раніше не знав сутності органів державної податкової служби. Уявляв фіскально-контролюючим інститутом. Нині ж, в особі «старшого» у волонтерській мобільній бригаді від свого закладу, констатую з впевненістю – це той сильний спектр суспільного буття, без якого український народ, як держава, економічно слабкий.
В роз’ясненні основних моментів щодо виконання Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб», не залишився байдужим. Хоча сам й не пов’язаний з підприємницькою діяльністю, вважаю, що процес добровільної сплати податків в країні, а, також, декларування доходів та майнового стану – справа честі та громадянська позиція кожного з нас!
Мушу відверто зізнатися, що всі мої страхи та «фобії», скептицизм перед «бюрократичною» службою, (як вважав раніше такою податкову службу), – зникли. У розмові з фахівцями управління масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у Печерському районі м. Києва, з’ясував, що навіть у роботі, що виконується у відповідних рамках, встановлених законодавчо, можливі креативні ідеї та інноваційні підходи. Саме в цих умовах існує планомірний поступ сучасної модернізованої податкової системи.
Відтепер для мене сплата податків – ознака чесності, порядності та відповідальності перед своєю країною.
Про кампанію декларування учасникам волонтерської мобільної бригади чимало цікавого розповіла начальник управління масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у Печерському районі м. Києва Лариса Мильнікова-Сатиш.
Разом з тим ми відвідали й консультаційні пункти, де фахівці податкової інспекції – консультанти детально роз’яснили нам основні вимоги до кампанії декларування.
Стало відомо й те, що нині в податковій службі діє система заходів роботи з платниками податків через виважене та ретельне ставлення до них та їхньої діяльності. Постійні роз’яснення норм чинного податкового законодавства, акцент на необхідності та обов’язковості сплати податків, проведення заходів публічного декларування дозволяють громадськості зрозуміти важливість цього моменту.
Підтримкою та оснасткою, як необхідним, слугують в кампанії декларування і засідання «круглого столу», й семінари для платників податків, а також, сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія», брифінги, прес-конференції тощо.
Добрим підґрунтям в кампанії декларування є, започаткована на Печерську, акція під назвою «Сто декларацій!». Мета цього заходу – звичайним прикладом, без зайвого апломбу та дешевого популізму, через число 100, (що є початком наступних «тисяч» декларацій), довести громадськості необхідність сплати податків вчасно та в повному об’ємі .
Зі свого боку, як волонтер податкової служби, усвідомлюю, що нашій великій нації українців сьогодні вкрай необхідні згуртованість та визнання сили закону, а податкова служба має й надалі утримувати позиції, побудовані на основі довіри та прозорості.

Студент Київського національного університету культури та мистецтв

Похожие пресс-релизы