pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» запрошує Вас відвідати V Виставку - форум «Я буду Мамою!»

Запрошує мо Вас відвідати V Виставку- форум «Я буду Мамою!», де ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» є Генеральним спонсором. Захід відбудеться 13-14 червня 2014 року в Лаунж-зоні II рівня головної мультифункціональної арени країни - НСК «Олімпійський» (м. Київ, вул. Червоноармійська, 55).

У Вас буде можливість дізнатися про переваги і особливості продукції ПАТ "Хорольський МКК ДП", познайомитися із співробітниками компанії, а також отримати приємні сувеніри і бонуси. До уваги майбутніх мам будуть запропоновані семінари і лекції на найактуальніші теми: планування і ведення вагітності; психологічна підготовка до пологів; правильне харчування майбутньої мами; спорт під час вагітності: що потрібно знати майбутній мамі; переваги грудного вигодовування і партнерські пологи.

Жінки, що вже стали мамами, зможуть відвідати заходи, під час яких обговорюватимуться питання: догляд за здоровим дитям з перших днів життя; методи сучасної контрацепції; психологічна і імунологічна адаптація дитини в колективі. Крім того, будуть дані корисні поради з виховання дитини.

І, звичайно ж, Вас чекає сюрприз - серед відвідувачів виставки – форуму «Я буду Мамою!» ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» розіграє фірмові пледи і банні рушники.

Що від Вас потрібно?

Зовсім небагато:

1. Прийти на виставку «Я буду мамою».
2. При реєстрації отримати унікальний номер відвідувача.
3. Під час розіграшу підійти до місця проведення, мати при собі свій унікальний номер (точний час проведення розіграшу буде оголошений під час виставки).

Ну, а далі надія на фортуну ?

Чекаємо Вас з нетерпінням!

Нагадуємо, що виставка відкрита для відвідувачів 13-14 червня 2014 року з 11:00 до 19:00. Вхід відвідувачів вільний і припиняється за 30 хвилин до закриття.

До скорої зустрічі!

Похожие пресс-релизы