До дітей з відкритим серцем! Благодійна допомога від ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів»

Кременчук, 31 січня 2014 року - ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів», за ініціативи голови наглядової ради підприємства Володимира Почепа, надала благодійну допомогу у вигляді дитячих молочних сумішей «Малютка Premium», Кременчуцькому спеціалізованому будинку дитини* Полтавської обласної ради. Серед запрошених були присутні представники Полтавської обласної ради та Хорольської районної державної адміністрації, в особі першого заступника голови Полтавської обласної ради, депутата обласної ради Онищенка В.В., голови Хорольської районної державної адміністрації, депутата обласної ради Полупана С.М.

Зустічала делегацію благодійників заступник головного лікаря дитячого будинку, Берегова Ніна Миколаївна, яка познайомила з колективом, а також дітками, провела по затишних, гарно облаштованих, кімнатах відпочинку та ігрових, завітали в фізіотерапевтичні кімнати, відвідали світлий харчоблок, побутові кімнати. Всюди затишно, тепло, чисто, у коридорах квіти та іграшки, на стінах малюнки та картини, кожний куточок дбайливо оформлений, озеленений, до всього прикладені не тільки золоті руки, а й світла душа, велике серце колективу.

Справжньою несподіванкою стала концертна програма, що підготували вихователі разом з дітками. Гарні костюми, щирі оченята , танці та пісні малечі не залишили байдужими жодного з присутніх. По завершенню цього чудового сюрпризу дітки обрали собі пару з гостей для заключного танцю.

Гостювання закінчилось словами подяки від присутніх членів колективу та благодійної делегації. Володимир Анатолійович Почеп від імені колективу ПАТ „Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів“ , виразив подяку усім присутнім за чуйність, терпимість, любов і тепло, за їхню працю, в яку вкладається душа та пообіцяв і надалі, на щомісячній основі, надавати підтримку будинку дитини.
Говорять, що людина, яка несе добро, вміє співпереживати, відчуває себе щасливим. Це дійсно так. Тож маємо надію, що приклад співпраці ПАТ „Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів“ стане прикладом і для інших підприємств.

Про ПАТ "Хорольський МКК ДП"

ПАТ "Хорольський МКК ДП" - єдиний виробник дитячого і спеціального харчування на території України. Комбінат засновано в 1972 році. Виробництво Хорольського МККДП знаходиться в екологічно чистому районі Полтавської області і займає площу 58 800 м ². Компанія здійснює ретельний контроль якості своєї продукції на кожному етапі виробництва і відповідає міжнародним стандартам ISO 9001:2009.

Додаткову інформацію про комбінат можна знайти на веб-сайті http://malysh.ua.

Про Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини

*Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини є закладом медико-соціального захисту для дітей-сиріт, дітей, які залишились без піклування батьків, з вадами фізичного та розумового розвитку (ІІІ-V груп здоров’я) віком від народження до 4х років. На сьогоднішній день вихованцями закладу є 78 діток, серед них п'ятеро з Хорольського району.