pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Король пива» BUD, Stella Artois, Hoegaarden та інші зірки світового масштабу стали «хедлайнерами» київського «Октоберфесту’2015

Рекордною кількістю учасників і тисячами літрів відмінного пива від кращих світових брендів запам’ятається організаторам і всім киянам пивний фестиваль «Октоберфест’2015». На три дні – з 25 по 27 вересня – столичний арт-завод «Платформа» став майданчиком для дегустації та презентації найбільш популярних в Україні та світі сортів пива. Головним спонсором пивного свята стала найбільша у нашій країні пивоварна компанія – САН ІнБев Україна.

Лідер українського пивного ринку підготував для поціновувачів своєї продукції найбільш насичену та різноманітну шоу-програму брендів на будь-який смак. Справжніми «хедлайнерами» фестивалю стали колоритні європейці – Leffe, Lowenbrau, Hoegaarden, а також визнані світові зірки – BUD, Stella Artois, Corona Extra, і, звичайно ж, баварський Franziskaner.
Приємним сюрпризом для гостей фестивалю виявилася презентація Löwenbräu Oktoberfest, звареного спеціально для заходу. З 1810 року, коли був проведений перший фестиваль у Мюнхені, Löwenbräu має ексклюзивне право та є однією з 6 пивоварень, пиво яких дозволене до продажу в рамках фестивалю.

Не менш достойно були представлені й локальні марки. Найпопулярніший пивний бренд України – «Чернігівське» – організував фан-зону, в якій вони відпрацювали свою фестивальну програму на відмінно.

Тим часом на музичній сцені «Октоберфесту’2015» виступали улюблені багатьма українцями виконавці – групи Trubetskoy, O.Torvald, Ot Vinta та інші. Слід зазначити, що смачним доповненням до конкурсів і дегустацій справжнього німецького пива у великих глиняних кухлях стали традиційні блюда баварської кухні: смажені ковбаски, запечені свинячі реберця і тушкована капуста.

«Можу сказати, що організатори київського «Октоберфесту» попрацювали на славу, зумівши відтворити атмосферу баварського свята, – зазначає Денис Хренов, в.о. генерального директора САН ІнБев Україна. – Як лідер ринку, ми намагаємося зробити свій внесок у розвиток правильної пивної культури в нашій країні. Такі заходи допомагають без далеких подорожей познайомитися із давніми традиціями інших країн, дають можливість не лише отримати задоволення від кожного ковтка пива – улюбленого напою більшості відвідувачів цього фестивалю, а й весело провести час, дізнатися багато нового. Ми дуже сподіваємося, що це також покаже учасникам свята важливість вживати алкоголь помірно, надаючи перевагу якості, а не кількості, допоможе краще розібратися у сортах пива та навчитися компонувати кожен із них зі стравами традиційної кухні, які найбільш до них пасують».

Інформаційна довідка:
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.

Похожие пресс-релизы