pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Найбільш очікувана культурна подія в Україні 24-й «Форум видавців у Львові».

За 5 днів вересня, з 13 по 17 у львівському Палаці Мистецтв відбудеться 24-й «Форум видавців у Львові». Значна кількість культурних та освітніх заходів буде проводитися не тільки у Палаці мистецтв, але й у понад 40 локаціях міста. До уваги львів’ян та гостей міста представлятимуться понад 100 тонн книжок і 900 подій у різноманітних куточках міста. На книжковий фестиваль до Львова з’їхались майже 200 видавництв. Ажіотаж спричинений Форумом призвів до заповнення готелів та нестачі житла навіть у приватному секторі.
Незалежний експерт з нерухомості Василь Джугалик коментує ситуацію на своєму сайті https://new.lviv.ua/news_type/najbilsh-ochikuvana-kulturna-podiya-v-ukra... «За 15 років роботи на ринку нерухомості наша команда зафіксувала певні тенденції. Щороку у Львові відбувається маса культурних заходів різного рівня у тому числі й міжнародного. Це спричиняє до ажіотажу на ринку нерухомості та зростання попиту на житло, і як наслідок зростання вартості оренди. Безперечно, люди які інвестували кошти в нерухомість у Львові отримують хороші дивіденди. Саме тому, на нашу думку, інвестування в новобудови Львова є вигідним вкладенням коштів».
Як бачимо форум видавців, та інші значні події Львова безпосередньо впливають не тільки економіку міста, але й на життя львів’ян загалом та ринок нерухомості зокрема.

#Форум_видавців # Василь_Джугалик #Нерухомість #new.lviv.ua

Похожие пресс-релизы