pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

45 АЗК Socar переведено на швидкісний інтернет від Укртелекому

Оператор побудував волоконно-оптичні канали зв’язку до АЗК Socar, що розташовані на території різних областей країни

Для забезпечення стабільного та якісного зв’язку на своїх об’єктах компанія Socar переходить на оптичний інтернет. Партнером цього проекту став Укртелеком, який протягом короткого часу побудував понад 100 км волоконно-оптичних каналів до 45 об’єктів Socar, а саме: автозаправних комплексів, офісів, нафтобаз та BUTA сafe. Швидкість інтернету на підключених до мережі Укртелекому об’єктах Socar становить від 30 до 100 Мбіт/с з можливістю подальшого збільшення. В цілому, до волоконно-оптичної мережі Укртелекому підключено понад 60% АЗК компанії.

«Хороший досвід фахівців Укртелекому в реалізації проектів національного масштабу та наша широка мережа волоконно-оптичних ліній зв’язку дозволяє швидко та якісно виконувати весь спектр необхідних для партнера робіт, – підкреслив Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту Укртелекому. – Ми вдячні партнеру за довіру та сподіваємося на подальшу співпрацю, яка дозволить мережі Socar впроваджувати нові сервіси на своїх АЗК без подальших додаткових інвестицій у IT-інфраструктуру».

«SOCAR був першою мережею АЗК, яка кілька років тому запропонувала своїм гостям вільний доступ до мережі. І зараз за допомогою наших партнерів – компанії Укртелеком – ми продовжуємо утримувати першість і забезпечувати високі стандарти сервісу. Крім того, ці можливості є передумовою розвитку ряду технологічних сервісів на АЗК у найближчому майбутньому», – зазначає Віктор Завгороднюк, IT-директор Socar.

Співпраця Укртелекому та Socar триває вже понад 1,5 року. Під час підведення оптики до об’єктів мережі оператор виконував чимало складних робіт, зокрема і тому, що мережа мала перетинати залізничні колії. Крім послуг інтернету, оператор також надає Socar послуги «0800», SIP-trank тощо.

Похожие пресс-релизы