pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Сотні кілометрів оптики і десятки населених пунктів Житомирщини вже зі швидкісним інтернетом

Укртелеком розбудовує у Житомирській області сучасну телекомунікаційну інфраструктуру для тисяч мешканців

Протягом останнього часу Укртелеком реалізовує низку проектів з підключення до швидкісного інтернету невеликих населених пунктів області. Так, у межах одного з них тисячі мешканців Житомирщини уже можуть користуватися інтернетом на швидкості до 200 Мбіт/с та 1 Гб/с, інтернет-телефонією та Інтерактивним ТV. Для цього оператор проклав майже 200 оптичного кабелю у 24 населених пунктах. І тепер Заріччя, Наталівка, Олександрівка, Полянка, Ігнатпіль, Гладковичі, Рижани, Жовтнівка, Дубище, Дідківці, Корнинське, Корнин, Словечне, Антоновичі, Тхорин, Верпа, Можари, Іванопіль, Великі Коровинці, Михайленки, Вільшанка, Волосівка, Короченки, Кілки уже можуть користуватися сучасними послугами.

А зараз тривають роботи у Брусилівському районі, де вже побудовано десятки кілометрів волоконно-оптичного кабелю. Вже скоро до оптики підключаться Нові Озеряни, Привороття та Кочерів. Загалом новий проект у Житомирській області передбачає підключення до оптичного інтернету ще десятків сіл у різних районах.

Варто зазначити, що усі роботи проводяться з дотриманням заходів безпеки у карантинний період. А до робіт залучаються місцеві і регіональні підрядники.

Будівництво GPON-мереж у сільській місцевості дозволяє скорочувати цифровий розрив у країні і її мешканці отримують можливість користуватися сучасними телекомпослугами «як у містах», розвивати свої громади, бізнес і багато чого іншого.

У Житомирській області інтернет від Укртелекому загалом є у понад 100 населених пунктах.

А всього у країні інтернетом від Укртелекому користуються у 2430 населених пунктах.

Похожие пресс-релизы