pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Кредобанк» відкрив двері під час фестивалю «Ніч у Львові»

«Кредобанк» виступив партнером однієї з найпомітніших подій культурного життя Львова – п’ятого міського фестивалю «Ніч у Львові». У рамках фестивалю, що відкриває двері найцікавіших об’єктів міста у нічний час, відбулася перша нічна екскурсія до одного з відділень банку в центрі Львова.
Під час екскурсії мешканці та гості міста відвідали відділення на пл. Генерала Григоренка у Львові – одне з перших відділень, облаштованих за новими стандартами «Кредобанку». Учасники ознайомились з відкритими та потаємними кімнатами банківського відділення, навчилися перевіряти на справжність гроші на майстер-класі від досвідченого банківського касира «Як розпізнати фальшиві купюри», а також прослухали міні-курс порад з фінансової грамотності від голови правління «Кредобанку» Дмитра Крепака. Для гостей банку також виступив львівський музичний гурт «Подорож по вертикалі». Для участі в екскурсії було достатньо зареєструватися та отримати безкоштовний електронний квиток на веб-сайті фестивалю.
«Кредобанк» як банк з європейським капіталом дотримується європейських принципів прозорості не лише у фінансовій звітності, а й у повсякденній роботі, водночас надійно зберігаючи банківську таємницю, – розповідає голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Ми вперше в історії відкрили банк уночі, щоб як познайомити існуючих і потенційних клієнтів з роботою банку зсередини, так і підтвердити наші основні принципи прозорості. Сподіваюсь, що наші «нічні» гості отримали не лише цікаві враження, а й нові знання, які будуть корисними при роботі з грошима та ухваленні фінансових рішень».
П’ятий міський фестиваль «Ніч у Львові», організований відділом промоції міста Львівської міськради, відбувся 15-17 листопада. В рамках фестивалю відбулися більш як 100 різноманітних екскурсій, серед яких – нічні відвідини Львівської опери, філармонії, палацу Потоцьких та Личаківського цвинтаря, театральні вистави та мистецькі заходи. За даними організаторів, заходи осіннього фестивалю «Ніч у Львові» відвідали понад 13 тисяч львів’ян та гостей міста.

Похожие пресс-релизы