pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Повідомлення для ЗМІ від Українського Ядерного Страхового Пулу

В засобах масової інформації з’явилися новини про призупинення рейтинговим агентством «Експерт-рейтинг» рейтингу НАСК «Оранта».
У зв’язку із цим повідомляємо, що моніторинг платоспроможності компаній-членів Пулу, її динаміки здійснюється Пулом на регулярній основі на підставі щоквартального аналізу звітності компаній. Розрахунок власного утримання членів Пулу проводиться на підставі спеціально розробленої фахівцями компаній та затвердженою керівними органами Пулу Методики.
Слід зазначити, що Методика пред’являє значно вищі вимоги до платоспроможності членів Пулу, аніж нормативні документи Держфінпослуг, і тому час-від-часу за результатами чергового кварталу Пул знижує для деяких своїх членів розмір допустимого власного утримання.
Особливо це стало актуальним в роки економічної кризи, коли погіршився фінансовий стан, мабуть, чи не у всіх страховиків, в тому числі – і у членів нашого Пулу . Так буквально кілька тижнів тому, за результатами аналізу діяльності компаній у 3-му кварталі 2011 року кільком компаніям-членам Пулу були знижені квоти у зв’язку із значним погіршенням фінансових показників. Зазначимо, що НАСК «Оранта» серед них нема. Окрім того, НАСК «Оранта» виконує всі зобов’язання і всі нормативи, необхідні для здійснення діяльності, пов’язаної з ядерними ризиками.

Генеральний директор О.П. Бабенко

Похожие пресс-релизы