pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Дитинство за здоровий спосіб життя

Єдиний вітчизняний виробник дитячих молочних сумішей ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» виступив у ролі генерального спонсора дитячих велозмагань «Дивогонка».

Всеукраїнські дитячі велоперегони «Дивогонка» - це серія заходів, що проводяться щорічно в різних містах та населених пунктах України. Загальне керівництво та організацію велогонки проводить Пласт – Національна Скаутська Організація України. У Білій Церкві такі змагання проведено вперше.

Метою організації перегонів є розвиток та підтримка у дітей зацікавленості до їзди на велосипеді, пропаганди здорового способу життя і дбайливого ставлення до оточуючого середовища.

Дитяча велогонка – змагання на швидкість серед дітей від 1,5 до 15 років. Загальна кількість учасників білоцерківських змагань сягнула 140 осіб, з яких 80 дітлахів віком до 8 років.

За нагороду для маленьких спортсменів від Хорольського комбінату слугувала дитяча негазована питна вода«Малиш». Саме «Малиш», як дитяча вода, що видобувається в екологічно чистому регіоні Полтавщини та розроблена спеціально для маленьких споживачів, відновлювала сили дітлахів. Адже знижена мінералізація і зменшений вміст солей обмежує навантаження на серце та нирки дитини. А оптимальна кількість мінеральних речовин формує кістково-м'язову систему дитячого організму.
«Дивогонка» несе позитив, формує наполегливість і рішучість, є пропагандою здорового способу життя. Діти з величезним задоволенням приймали участь, заводили нові знайомства і чекали на нагородження. Медалі, грамоти, призи - все це зміцнює гордість маленьких чемпіонів!

Атмосфера свята, співпереживання учасникам не залишили байдужими батьків та друзів!

Похожие пресс-релизы