pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Наторгував» майже на 165 тисяч гривень

Через надмірну зухвалість, підприємцю доведеться сплатити «кругленьку суму»

Спрощена система оподаткування була впроваджена для комфортного ведення бізнесу. Але, на жаль, не всі підприємці цінують створені умови та часто намагаються «забути» про свій реальний дохід.

При перевірці податкової звітності одного з бізнесменів району, співробітники ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві виявили грубе порушення Податкового кодексу України. Фізична особа – підприємець намагався приховати свої доходи шляхом невірного визначення бази для нарахування податку. В результаті його махінацій сума податку була значно зменшена, адже чоловік випустив з поля зору більше 2 мільйонів гривень отриманого доходу.

Такий «творчий підхід» до заповнення податкової звітності призвів до ще одного порушення Кодексу. Перебуваючи на третій групі спрощеної системи оподаткування протягом 2012 року, він отримав виручку від надання послуг, що перевищила обсяг доходу встановленого спеціальним законодавством (п. 291.4 ст. 291 ПКУ, що передбачає 3000000 грн.).

Часто в гонитві за грошима люди втрачають розсуд та пильність ока і вирішують обійти закон стороною. Відтак, розбіжність між задекларованим та фактичним прибутком становила «кругленьку суму».

По завершенню перевірки «горе-підприємця» лишили свідоцтва платника єдиного податку і донарахували до сплати понад 165 тисяч гривень податків та штрафів.

Похожие пресс-релизы