pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Студіо Модерна Полтава запрошує на День відкритих дверей

25 вересня 2014 року в місті Полтава відбудеться День відкритих дверей організований компанією «Студіо Модерна» для студентів, випускників навчальних закладів та просто бажаючих, які мають на меті розпочати свій професійний шлях в одному з найбільших call-центрів України.

Програма заходу розрахована на дві години, включає в себе знайомство з історією успіху компанії «Студіо Модерна» та безкоштовний тренінг на тему «Мистецтво телефонного спілкування».

Для потенційних кандидатів День відкритих дверей в Студіо Модерна - це можливість розпочати кар’єру в успішній, міжнародній компанії, реалізувати свій потенціал, набути необхідні професійні навички і стати частиною дружного колективу та активного внутрішнього життя компанії.

«Гідна і своєчасна матеріальна винагорода, комфортні умови праці, цікава і динамічна робота, офіційне працевлаштування, навчання та перспективи кар’єрного росту - це те, що ми пропонуємо нашим потенційним кандидатам», - зазначила Інна Запорожець, HR-спеціаліст полтавського офісу Студіо Модерна.

День відкритих дверей пройде 25 вересня 2014 року за адресою м. Полтава, вул. Миру 3, офіс Студіо Модерна, початок програми о 13:00.

Програма заходу включає:
13:00 – реєстрація учасників
13:15 – знайомство з компанією «Студіо Модерна»
13:30 – безкоштовний тренінг «Мистецтво телефонного спілкування»
14:40 – відповіді на запитання, кофе-брейк.
Попередня реєстрація за тел.: (0532) 62-98-42 або (095) 288-98-70.

Нагадаємо, компанія «Студіо Модерна» вийшла на український ринок в 2004 році та займається просуванням та реалізацією товарів для дому, фітнесу, здоров’я та краси. Сьогодні Студіо Модерна - це широка мережа магазинів Top Shop, два потужні call-центри та цілодобовий інформаційно-рекламний канал ShoppingTV. До портфелю власних брендів компанії належать: ТМ Dormeo, ТМ Delimano, ТМ Kosmodisk, ТМ Walkmax, ТМ LiveActive.

Для довідки:

Міжнародна компанія «Студіо Модерна» - провідна багатоканальна структура електронної комерції та прямих продажів на ринках Центральної та Східної Європи з представництвами в 21 країні світу.

Компанія займається просуванням та реалізацією власних товарів та товарів світових виробників під торговою маркою Top Shop. До портфелю власних брендів компанії належать: Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark, LiveActive.

Похожие пресс-релизы