pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Нові економічні умови змушують галузеві підприємства шукати альтернативні рішення для розвитку та залучення додаткових фінансови

Не стали винятком у цьому питанні й українські залізниці. Адже поряд з широким переліком найрізноманітніших робіт, які сьогодні може виконувати Укрзалізниця, існує один колосальний за потенціалом інструмент забезпечення додаткових можливостей для розвитку підприємства у майбутньому – це реклама у системі залізничного транспорту.

Однак для забезпечення функціонування ефективного рекламного сектору необхідно змінити підходи Укрзалізниці до організації рекламної діяльності та співпраці з учасниками рекламного ринку. Саме цій темі була присвячена ціла серія заходів, організованих Державною адміністрацією залізничного транспорту України, на всіх українських залізницях. Завершальною стала конференція, проведена 24 грудня у приміщенні конференц-залу управління Південно-Західної залізниці, у якій взяли участь начальник Головного управління майнових і земельних ресурсів Укрзалізниці Михайло Ониськів; начальник служби з управління майновими та земельними ресурсами Південно-Західної залізниці Юрій Труханов; начальник відділу з організації рекламно-інформаційної діяльності Південно-Західної залізниці Вадим Довжук; незалежні експерти, представники рекламних та медійних компаній, агентств.

На конференції були озвучені питання, присвячені розробці стратегії розвитку рекламної діяльності на Укрзалізниці, реальним і потенційним рекламним можливостям Південно-Західної залізниці, підвищенню та вигідному використанню рекламного потенціалу при підготовці Укрзалізниці до Євро-2012, головній проблематиці організації співробітництва рекламних компаній з Південно-Західною залізницею, досвіду успішної співпраці учасників рекламного ринку з Південно-Західною залізницею.

Також до уваги існуючих та майбутніх рекламодавців були представлені презентації нових продуктів, які у найближчий час (на початку наступного року) Укрзалізниця має намір впровадити у життя. Серед них «Експрес TV» у денних експрес-потягах, поширення загальнонаціонального безкоштовного журналу у потягах дальнього міжнародного сполучення. Впровадження зазначених технологій у практику, на думку експертів, значно розширить рекламні можливості Укрзалізниці та дозволить забезпечити потенційних споживачів цілеспрямованою і повною інформацією щодо пропонованих послуг.

Досвід інших країн показує, що рекламним потенціалом на залізниці можна з користю керувати, вміло вдосконалюючи шляхи його організації. Разом з актуалізацією наявного рекламного резерву, рекламні можливості можна багаторазово нарощувати, розвиваючи для цього платформу – пасажирський сектор залізниці. За словами Михайла Ониськіва, трансформація нинішньої організації пасажирських перевезень, яка полягає у реалізації нової концепції розвитку пасажирського сектора – програми впровадження швидкісних денних експресів – здатна значно підвищити рекламний потенціал Укрзалізниці. Обумовлено це тим, що під час поїздки у денному потязі пасажир більш схильний до сприйняття рекламної інформації, ніж при нічному переїзді. Швидкісні денні експреси будуть здатні рухатися зі швидкістю до 160 км/год. Тобто за 4–6 годин можна буде досягти з Києва практично будь-якого регіонального центру країни. У зв'язку із цим у таких потягах дуже дієвими будуть якраз такі види реклами, як безкоштовна роздача журналу всім пасажирам, прокрутка відеороликів, брендування потягів і вагонів і т. ін.

«Такий підхід, – пояснив керівник експертної групи Консорціуму «Менеджмент Консалтинг Груп» Дмитро Підтуркин, – заснований на досягнення перспективної мети – комфортної і швидкої доставки пасажирів в основні міста чемпіонату Євро-2012 року. В Україні запровадження прискореного пасажирського повідомлення зі швидкостями до 160 км/год уже дозволило зв'язати комфортабельними денними потягами Дніпропетровськ і Харків з Києвом. У найближчих планах денними потягами мають зв'язати з Києвом Львів, Дніпропетровськ та Одесу. Це дозволить не тільки полегшити життя самого пасажира, але й зробити рекламу на залізниці набагато ефективнішою».

Ефективності реклами на залізниці у першу чергу сприяє широке охоплення цільової аудиторії. Адже річний пасажиропотік магістралей складає в середньому близько 520 млн чоловік, а це 10 мільйонів щотижня. Тобто за рік Укрзалізниця перевозить населення всієї країни 11 разів. У розпорядженні Укрзалізниці 6 залізниць, 1 364 станції, 126 основних вокзалів, 16 пасажирських депо, більше 7 000 пасажирських вагонів – все це може стати незамінною базою для підвищення ефективності реклами на залізниці.

На думку Вадима Довжука, найбільшим полем для рекламної діяльності є вокзальні комплекси і потяги. Тут застосовні різні види реклами, і на даний момент в планах Укрзалізниці активне залучення клієнтів для реалізації рекламних кампаній різного рівня складності – від невеликих місцевих до загальнонаціональних. Важливою перевагою, що сприятиме впровадженню даних планів у життя, є те, що цільову аудиторію українських залізничних вокзалів нескладно сегментувати за рівнем доходів, соціально-демографічними та географічними ознаками. Таким чином чітке структурування аудиторії дозволяє націлити рекламу на конкретну цільову групу, тим самим підвищуючи ступінь її віддачі. В свою чергу з метою підвищення ефективності проведення рекламних кампаній Укрзалізниця планує поступово нарощувати свій потенціал рекламних можливостей.

Підбиваючи підсумки проведеної роботи, можна сказати, що задля досягнення поставленої мети – розвитку рекламного сектору залізниці, Державна адміністрація залізничного транспорту України постаралася залучити до співпраці якнайбільшу кількість рекламних агенцій з метою спільної розробки основних стратегічних напрямків подальшої роботи. Саме тому Укрзалізниця не обмежилася проведенням одиничного заходу, а за допомогою серії конференцій постаралася проінформувати якомога більшу аудиторію щодо нових підходів в організації рекламної діяльності на залізниці. І тепер задля досягнення взаємовигідного результату уже на практиці Укрзалізниці і впливовим рекламним агенціям залишилося розробити основні стратегічні напрямки спільних дій та об’єднати зусилля по залученню якнайбільшої кількості рекламодавців до співпраці із залізницею, що, за даними Михайла Ониськіва, планується зробити на початку 2010 року на спільній нараді.

Похожие пресс-релизы