pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Оновлений податок на нерухоме майно

Уряд відстрочив сплату податку на нерухоме майно з фізичних осіб до наступного року.

Відповідні зміни були внесені до статті 265 «Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» Податкового кодексу України.
Таким чином, отримані громадянами в цьому році повідомлення Міндоходів України про сплату податку мають бути використані тільки для звірки кількості об’єктів нерухомого майна та його площі. Платити за повідомленнями у 2013 році не потрібно. А громадяни, які вже сплатили податок, можуть його повернути. Для цього їм необхідно звернутись із заявою до податкової інспекції (територіальних органів Міндоходів України). Але можливий і такий варіант як, наприклад, сплачені у цьому році кошти будуть зачислені в рахунок сплати податку у 2014 році.
Згідно з прийнятими змінами, в наступному році передбачається перегляд розмірів житлової нерухомості, на яку поширюється пільга.
Так, платити податок не доведеться , якщо сумарна площа квартири не перевищує 120 квадратних метрів, а будинку – 250, або квартир і будинків разом – 370 квадратних метрів.
Фахівці ДПІ Голосіївського району нагадують, що раніше податок нараховувався на кожен об’єкт нерухомості окремо, а пільга поширювалася лише на один із об’єктів.
Новий же порядок передбачає, що площа підсумовуватиметься, а ставки податку буде диференційовано за такими критеріями:
• не більше 1% мінімальної зарплати – для власників квартир, житлова площа яких не перевищує 240 квадратних метрів і власників будинків, житлова площа яких не перевищує 500 квадратних метрів;
• 1 % мінімальної зарплати для різних об’єктів житлової нерухомості, сумарна площа яких не перевищує 740 квадратних метрів;
• 2, 7% мінімальної зарплати буде застосовуватися у разі перевищення зазначених обмежень;
Отже, прийняті зміни дозволять знизити податкове навантаження для фізичних осіб і не платити податок на житлову нерухомість до встановлених меж незалежно від того, скільки квартир або будинків у власності.

Похожие пресс-релизы