pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Тамаш Хак-Ковач визнаний одним з кращих ТОП-менеджерів в Україні

За підсумками рейтингу «30 кращих топ-менеджерів в 10 ключових галузях української економіки», опублікованого журналом «Фокус», Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк», став кращим топ-менеджером фінансового сектора.
Переможці рейтингу визначалися в два етапи. Після ідентифікації найбільш значущих для української економіки ринків за їхнім внеском у ВВП країни, серед яких незмінно фігурує і фінансовий, було опитано близько 100 галузевих експертів, аналітиків та учасників цього ринку.
На думку респондентів, під керівництвом Тамаша Хак-Ковача ОТП Банк, що входить в топ-15 банків за розміром активів, незважаючи на несприятливі макроекономічні умови, залишається одним з небагатьох банків в Україні, які нарощують депозитну базу - за 2015 рік залишки коштів на рахунках клієнтів фінустанови збільшилися до 18,3 млрд грн. Позитивна динаміка збереглася і в 2016-му. Наприклад, за березень пасиви банків в цілому збільшилися на 1,5 млрд грн, з яких 152 млн грн (10%) припало на ОТП Банк.
Сам Голова Правління ОТП Банку називає свій стиль управління демократичним: «Люди прямують за вами, якщо ви можете забезпечити їм відчуття значущості, складні задачі і спільноту однодумців», - коментує пан Хак-Ковач.
Представники банківської спільноти високо оцінюють успіхи Голови Правління ОТП Банку в різних рейтингах. Не так давно Тамаш Хак-Ковач став срібним переможцем в номінації «Кращий ТОП-менеджер банку» за результатами п'ятого щорічного комплексного рейтингу «50 провідних банків України», який підготувала компанія «Фінансовий клуб». Також за підсумками рейтингу UKRAINIAN BANKER AWARDS, складеного порталом delo.ua, Голова Правління АТ «ОТП Банк» увійшов до десятки кращих банкірів за підсумками 2015 року.
Детальніше про діяльність та пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044 490 05 00.
Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «ОТП Факторинг Україна», ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы