pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Посол Бельгії в Україні відвідав броварню САН ІнБев у Харкові

Старовинних європейських традицій пивоваріння ретельно дотримуються на харківському виробництві САН ІнБев Україна. Нещодавно цей факт підтвердила і делегація бельгійського посольства на чолі з надзвичайним і повноважним послом Королівства Бельгії Люком Якобсом, яка відвідала броварню «Рогань».

Під час екскурсії почесні гості відзначили високий рівень виробництва і висловили готовність надати підтримку пивоварній галузі в регіоні та по всій Україні.

«Для нас дуже значущий візит високих гостей, які представляють Бельгію. Адже саме там розташована європейська штаб-квартира найбільшої броварні у світі AB InBev, частиною якої є і САН ІнБев Україна. Також нам приємно було почути думку пана посла про те, що українське пиво не поступається за якістю бельгійському. Сподіваємося на подальшу співпрацю в розвитку пивоварної культури в Україні», – коментує Віталій Сидоренко, директор харківського відділення компанії САН ІнБев Україна.

Будучи підрозділом бельгійської пивоварної корпорації, САН ІнБев Україна незмінно дотримується міжнародних стандартів пивоваріння. На заводі «Рогань», як і на 2 інших виробничих потужностях компанії, використовуються інноваційні технології, високоякісна сировина і, звичайно, старовинні бельгійські рецепти. Цей завод – єдине виробництво в країні, де випускається пиво BUD, а також «Staropramen темне». Сьогодні на пивоварні працюють понад 300 фахівців, які добре знають і люблять свою роботу. Щороку завод випускає 5,6 млн літрів пива.

Інформаційна довідка:
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO. У 2015 році частка українського ринку ПАТ «САН ІнБев Україна» склала 32,4% у натуральному вираженні за даними міжнародної соціологічної маркетингової компанії Nielsen Holdings N.V.

Похожие пресс-релизы