pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Dobrodiya долучилася до соціальної ініціативи "Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні" - програми "Продуктовий набір"

Компанія Dobrodiya оголосила про співпрацю з "Фундацією Дім Рональда МакДональда в Україні" у напрямку забезпечення продуктами харчування - вівсяними кашами - продуктових наборів, які Фундація формує та доставляє для потребуючих українців на окупованих та деокупованих територіях.

Наразі вже 205 тисяч родин отримали продуктові набори, до складу яких входять необхідні продукти харчування, включаючи вівсяну кашу. Їх передають постраждалим через гуманітарні штаби, адміністрації, волонтерські організації. Одного набору родині з 3-4 чоловік може вистачити на декілька днів.

"Наша місія - не лише виготовляти смачну і корисну продукцію із зернових, але й робити важливі справи - допомагати людям. Сподіваємось, що плідна співпраця з "Фундацією Дім Рональда МакДональда в Україні" у напрямку надання нашої продукції добавить сил та енергії багатьом українцям, які того потребують", - зазначили в компанії Dobrodiya.

Похожие пресс-релизы