pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Нові можливості для студентів

Прес-реліз

Інформаційно-аналітичний центр Publicity надав студентам профільних гуманітарних ВНЗ можливість проходження практики на своєму інформаційному ресурсі www.publicity.kiev.ua

Наприклад, тільки впродовж лютого практику пройшли 5 студентів столичних ВНЗ. Унікальність практики полягає в можливості її дистанційного проходження, що дозволяє залучити студентів з будь-якого регіону України.

Протягом практики студенти підбирають інформацію за темами, вчаться готувати новини (з подальшою обробкою з боку контент-менеджерів). Також в рамках практики студенти займаються моніторингом, беруть участь у проведенні опитувань, виконують допоміжні функції в проектах ІАЦ.

Таким чином, практиканти отримують досвід і корисні навички. Крім того, кращі матеріали практикантів публікуються на інформаційному сайті Publicity, а кращі студенти можуть бути запрошені для роботи асистентами, координаторами.

Як відзначила головний редактор інформаційного сайту Publicity, керівник ІАЦ Publicity, Руслана Плис: "Під час кризи студентам важко влаштуватися в PR-агенції: у багатьох обсяги робіт зменшилися, а співробітники не можуть, або не хочуть приділити уваги практикантам. Ми вирішили надати можливість найбільш активним і зацікавленим студентам пройти практику, фактично не виходячи з дому, і при цьому отримати необхідні навички і відповідні підтверджуючі документи. У ВНЗ наша ініціатива була сприйнята дуже позитивно ".

Детальна інформація про можливість проходження практики на сайті www.publicity.kiev.ua в розділі " Практика на сайте".

2 березня 2010 р.

Довідка
Інформаційний сайт www.publicity.kiev.ua працює в Інтернет-просторі більше 5 років, висвітлюючи актуальні питання, тенденції, події та новини на кордоні зв'язків з громадськістю та ключових сфер діяльності: бізнес, політика, культура, медіа, маркетинг, менеджмент.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:
[email protected] або [email protected].

Похожие пресс-релизы