Нові можливості для студентів

Прес-реліз

Інформаційно-аналітичний центр Publicity надав студентам профільних гуманітарних ВНЗ можливість проходження практики на своєму інформаційному ресурсі www.publicity.kiev.ua

Наприклад, тільки впродовж лютого практику пройшли 5 студентів столичних ВНЗ. Унікальність практики полягає в можливості її дистанційного проходження, що дозволяє залучити студентів з будь-якого регіону України.

Протягом практики студенти підбирають інформацію за темами, вчаться готувати новини (з подальшою обробкою з боку контент-менеджерів). Також в рамках практики студенти займаються моніторингом, беруть участь у проведенні опитувань, виконують допоміжні функції в проектах ІАЦ.

Таким чином, практиканти отримують досвід і корисні навички. Крім того, кращі матеріали практикантів публікуються на інформаційному сайті Publicity, а кращі студенти можуть бути запрошені для роботи асистентами, координаторами.

Як відзначила головний редактор інформаційного сайту Publicity, керівник ІАЦ Publicity, Руслана Плис: "Під час кризи студентам важко влаштуватися в PR-агенції: у багатьох обсяги робіт зменшилися, а співробітники не можуть, або не хочуть приділити уваги практикантам. Ми вирішили надати можливість найбільш активним і зацікавленим студентам пройти практику, фактично не виходячи з дому, і при цьому отримати необхідні навички і відповідні підтверджуючі документи. У ВНЗ наша ініціатива була сприйнята дуже позитивно ".

Детальна інформація про можливість проходження практики на сайті www.publicity.kiev.ua в розділі " Практика на сайте".

2 березня 2010 р.

Довідка
Інформаційний сайт www.publicity.kiev.ua працює в Інтернет-просторі більше 5 років, висвітлюючи актуальні питання, тенденції, події та новини на кордоні зв'язків з громадськістю та ключових сфер діяльності: бізнес, політика, культура, медіа, маркетинг, менеджмент.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:
[email protected] або [email protected].