pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відбувся круглий стіл з питань молодіжної культури й патріотичного виховання, в Харкові

29 червня 2010 року з ініціативи Харківської міської молодіжної організації «Покоління сильних» відбувся круглий стіл з питань молодіжної культури й патріотичного виховання, у якому взяли участь члени організації, а також талановита молодь міста Харкова, професіонали у всіх сферах громадського та культурного життя. Основною метою засідання було визначення рівня активності нинішньої молоді й пошук способів його підвищення. Для того, щоб молодь могла реалізуватися у творчості, та й у житті загалом, потрібні певні умови.

Було запропоновано безліч різних проектів для розвитку різних галузей культурного життя. Наприклад, для молодих фотографів будуть проводитися фото-квести, передмовою до яких будуть майстер-класи із професійними фотографами; для молодих художників – це проведення виставок під відкритим небом і формування бази даних харківських молодих художників.

Головним підсумком зустрічі стала пропозиція проведення «Тижня культури» в Харкові. У ньому зможуть прийняти участь всі напрямки й субкультури. Для її реалізації притягнуті професіонали, що брали участь у засіданні й дали згоді на свою допомогу. Формат проведення цього заходу до кінця не визначений, але очікується тижневе шоу з наданням кожній галузі дня, коли вона зможе показати всі свої таланти, що завершиться гала-концертом. На сьогодні для Харкова такий захід має колосальне значення, тому що дає молоді реалізувати свої таланти, приховані можливості, одержати консультацію від більш досвідчених професіоналів, одержати масу задоволення, знайомств і нових вражень, а також підвищити культурний рівень міста взагалі. Культурний розвиток молоді - це перша сходинка до побудови вільної особистості, людини для якої демократичні цінності розвитку є дуже важливими», -визначина голова ВМГО «Покоління сильних» у м. Харкові Дмитренко Олександра.

http://pokolinnya.org/

Похожие пресс-релизы