pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Агентство Media Brand допоможе Івано-Франківську встановити рекорд України

Агентство Media Brand виступило головним PR-партнером встановлення рекорду України з одночасного виконання державного гімну України у місті Івано-Франківськ. Жителі Івано-Франківська святкуватимуть День Незалежності оригінально та небуденно. 1500 осіб візьмуть участь у безпрецедентному флеш-мобі, який пройде 22 серпня о 15:00 на площі біля Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Івана Франка.
За словами голови Молодіжної адміністрації Івано-Франківської області Ганни Крисюк, захід відбудеться за підтримки Голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка.
«Ми ініціювали встановлення рекорду України по виконанню Державного Гімну України 1500 учасниками, які будуть одягнені у вишиванки з синьо-жовтою атрибутикою. Ми залучимо значну кількість молодих людей до святкування 20-ї річниці Незалежності України, популяризацію патріотичного виховання та згуртованість молоді для активного відпочинку. Це суттєвий захід, адже питання підтримки молодіжних започаткувань знаходиться на особистому контролі губернатора Івано-Франківщини», - наголосила Ганна Крисюк.
Зі свого боку, директор PR-агентства Media Brand Віталій Ігнатуша наголосив, що даний захід є важливим внеском у формування бренду Івано-Франківщини, адже на сьогоднішній день регіон є інвестиційно-привабливим. "Нашим завдянням є розробка стратегії просування Івано-Франківської області на всеукраїнському та міжнародному рівнях", - повідомив Віталій Ігнатуша.
На захід будуть запрошені гості зі Львова, Києва та талановиті виконавці і колективи з районів та міст Івано-Франківщини.
До експертної комісії проекту увійдуть представник Національного проекту «Книга рекордів України» Микола Зелінський, заступник голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Роман Іванецький, приватний підприємець Василь Пнівтюк, телеведуча, продюсер, керівник дитячого телевізійного центру «Кадрики» Ірина Климович, директор інформаційного агенства «Регіональні новини» Петро Щербина.

Похожие пресс-релизы