pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія «Ювента» запускає екологічний проект з утилізації відходів від виробництва

Компанія «Ювента» першою на ринку виготовлення меблів для ванних кімнат впроваджує енергозберігаючі технології у виробництві.
Українська меблева компанія «Ювента» дотримується високих стандартів у своїй роботі та, окрім виготовлення якісних меблів для ванної кімнати, дбає про екологію, захищаючи навколишнє середовище від відходів власного промислового виробництва.
На сьогодні неорганічні відходи від лакофарбових матеріалів, що використовуються під час виготовлення меблів, утилізуються на заводах компанії «Екотехнопром» у місті Запоріжжя. Органічні відходи виробництва від МДФ та ДСП відправляються для переробки на Обухівську картонно-паперову фабрику.
Однак у 2013 році, орієнтуючись на кращі світові практики з утилізації відходів, меблева компанія «Ювента» розробила та профінансувала екологічний проект, за яким на фабриці компанії у місті Славута буде встановлене спеціальне обладнання для переробки та утилізації відходів від ДСП та МДФ. Запуск власного котла з утилізації відходів забезпечить так зване «безвідходне виробництво», а отримана внаслідок згорання енергія буде використовуватися на самій фабриці – для обігріву приміщень, сушіння та фарбування деталей меблів для ванної кімнати.
Детальніше про компанію «Ювента», її продукцію та технології виробництва меблів для ванних кімнат можна дізнатися на сайті компанії – www.juventa.ua

Контакти прес-служби:
пров. Привокзальний, 2а
Славута, Хмельницька обл., Україна
тел./факс +38 (03842) 7 20 24
+38 (097) 673 59 69
[email protected]
www.juventa.ua
вул. Вавілових, 9, оф. 9
Київ, Україна
тел./факс +38 (044) 453 74 79

Компанія «Ювента» – українське підприємство з виробництва меблів для ванної кімнати, засноване у 2000році ум. Славута (Хмельницька обл.). Під час виробництва меблів компанія «Ювента» поєднує стильний дизайн, якісні матеріали та європейські технології виробництва. «Ювента» має найсучасніше обладнання, за допомогою якого може виготовляти до 30 тис. одиниць продукції в місяць, зберігаючи європейські екологічні стандарти, що дозволяє бути одним із лідерів на українському ринку. Сьогодні компанія має свої офіційні представництва у Києві, Дніпропетровську, Івано-Франківську, Сумах та Москві. Меблі компанії представлені на ринках усіх країн СНД.

Похожие пресс-релизы