pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Прокуратура і поліція Дніпропетровської області відпустили зловмисників, які крадуть кабель у промислових обсягах

11 квітня працівники Укртелекому спільно з поліцією затримали 5 осіб, які крали магістральний кабель за допомогою тракторів. А вже через день поліція і прокуратура Дніпропетровської області відпустили затриманих, повернувши їм спецтехніку

У понеділок, 11 квітня, поліція і працівники Укртелекому затримали 5 осіб, що вирвали з землі за допомогою трьох тракторів зі спеціально вбудованим обладнанням 2,4 км магістрального кабелю оператора.

Затримання відбулося на полях уздовж автодороги Знам'янка – Луганськ – Ізварине, недалеко від с. Пашена Балка Дніпропетровського району Дніпропетровської області. На місце подій прибула оперативна група поліції для фіксації події. Зловмисників затримали, трактори, за допомогою яких було викопано магістральну лінію, вилучили як речові докази. Вирізаний кабель також було вилучено (2,4 км мідного магістрального кабелю). Попередньо загальна сума збитку, без урахування вартості відновлювальних робіт, становить понад 400 тис. грн. Швидше за все, метою зловмисників була крадіжка кабелю для подальшої здачі на металобрухт. А вже 13 квітня поліція і прокуратура Дніпропетровської області відпустили затриманих, повернувши їм трактори.

«У Дніпропетровській області у 2015 році зафіксовано понад 5 тисяч випадків крадіжок мідного кабелю – і це тільки в Укртелекому. Нам незрозумілі дії поліції і прокуратури, які відпустили зловмисників без повідомлення про підозру у скоєнні злочину. Факти говорять самі за себе – 5 осіб і три трактори було затримано на місці вчинення крадіжки. Дивно, що поліція і прокуратура кваліфікували злочин за частиною 1 ст. 185 КК України (незначна крадіжка) замість частини 5 – крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою. Укртелеком має намір відстоювати свої законні права і домагатися справедливості», – підкреслив Микола Потімко, директор служби безпеки Укртелекому.

Похожие пресс-релизы