pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Акцизні марки нового покоління

Спеціалісти податкової інформують про те, що з 1 вересня будуть впроваджені марки акцизного податку нового зразка.

Міністерство доходів і зборів веде системну боротьбу з контрабандою та підробкою підакцизних товарів задля захисту українських споживачів від неякісної та небезпечної продукції.

Влада, в свою чергу, зацікавлена в кардинальному зменшенні обсягів «тіньового сектору» підакцизних товарів та налаштована на захист споживачів від фальсифікованої продукції на українських полицях. З цією метою з 1 вересня в Україні будуть запроваджені марки акцизного податку оновленого зразка.

За підрахунками фахівців Міндоходів близько 10% алкогольних та тютюнових товарів сьогодні підпадають під схеми маніпулювання акцизними марками. Найбільш розповсюдженими з таких схем є підробка марки та невідповідність марки вартості та типу товару. А впровадження нових акцизних марок суттєво ускладнить подібне маніпулювання, оскільки зазначені марки значно відрізняються від марок діючого зразка та мають додаткові рівні захисту.

А саме: марки містять складний графічний захисний елемент, позначення ЛГП (лікеро-горілчана продукція) та ВП (винна продукція) а також різну кольорову ідентифікацію. Для виробленої в Україні продукції зазначається код регіону виробника. Марки для тютюнових виробів містять позначення ЗФ (з фільтром) та БФ (без фільтру).

Впровадження акцизних марок дозволить зменшити «тіньовий сектор» підакцизних товарів на 7-10% та залучити додаткові надходження до бюджету. Окрім цього, міністерством вживаються додаткові заходи для захисту українських ринків від контрабанди та фальсифікату.

Нагадаємо, удосконалення процедури адміністрування акцизного податку є завданням Міністерства доходів і зборів, в рамках Державної програми активізації економіки на 2013 – 2014 роки.

Похожие пресс-релизы