pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком уже інтернетизував дві тисячі міст і сіл

Укртелеком підключив до інтернету 2000 населених пунктів, забезпечивши мільйонам мешканців України можливість доступу до всесвітньої мережі

Укртелеком розширює географію покриття широкосмугового інтернет-доступу у селах. Кількість населених пунктів, де є безлімітний фіксований інтернет, сягнула двох тисяч завдяки відкриттю майданчика широкосмугового доступу в Хмельницькій області. Цей новий об’єкт в смт. Ямпіль Білогірського району покриває мережею інтернет Ямпіль і довколишні села Лепесівка, Тихомель та Паньківці. Абоненти користуватимуться інтернетом як за технологією ADSL, так і GPON. До речі, технологія GPON дозволить надавати доступ до мережі на швидкості до 200 Мбіт/с.

Укртелеком продовжує послідовно реалізовувати проекти щодо розвитку інтернет-послуг, залишаючись фактично єдиним оператором, який системно працює над забезпеченням безлімітним доступом до мережі невеликих і віддалених населених пунктів у сільській місцевості по всій Україні.

Крім того, оператор розпочав стратегічну модернізацію своєї телекомунікаційної мережі, що передбачає, зокрема, заміну ADSL на сучасніші технології. Завдяки цьому, абоненти Укртелекому зможуть отримувати інтернет на швидкості до 50 Мбіт/с по VDSL та до 1 Гбіт/с по FTTH/GPON.

Сьогодні інтернетом від Укртелекому користується понад 1,6 млн. абонентів.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком»– найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку та передачі даних, послуги Дата-центру, фіксована і мобільна телефонія та «хмарні» рішення.

Укртелеком розпочав стратегічну модернізацію своєї телекомунікаційної мережі, що дозволить надавати абонентам доступ до інтернету на швидкості 50 Мбіт/с за технологією VDSL і до 1 Гбіт/с – за FTTH/GPON.

З 2013 року мажоритарним акціонером ПАТ «Укртелеком» є Група СКМ.

Похожие пресс-релизы