70 тисяч українців вже користуються «Інтерактивним TV» від Укртелекому

Узимку до інноваційної послуги щодня в середньому підключалося майже 160 абонентів

Українці все частіше обирають «Інтерактивне TV» від Укртелекому. Цієї зими база користувачів послуги зросла майже на 14 тисяч. Відтак станом на початок березня їх кількість сягнула 70 тисяч. Найбільше прихильників «Інтерактивного TV» серед мешканців Київської, Дніпропетровської, Харківської, Запорізької, Львівської та Вінницької областей.

Найпопулярніший пакет – «Оптимальний», що гармонічно поєднує в собі чудовий контент та інтерактивні можливості.

Пакет містить понад 100 популярних національних та зарубіжних телеканалів, доступ до кінозалів, усі жанри відео контенту – понад 10 000 фільмів, серіалів та шоу. Постійно оновлюється асортимент телеканалів та фільмів, зокрема у HD якості, додаються нові розділи та багато іншого.

Для абонентів послуга має відчутні переваги, адже клієнти «Інтерактивного TV» отримують можливість самостійно керувати своїм телевізором: телепрограми вже розподілені за категоріями (новини, сімейні, спортивні, розважальні тощо), у відеотеці працює зручний пошук. Користувачі можуть ставити телепрограми на паузу (до 10 хв), перезапускати передачі прямого ефіру на початок або переглядати їх у записі в зручний час.

Нагадаємо, що послуга «Інтерактивне TV» доступна для користувачів фіксованої телефонії та інтернету.

До кінця березня діє акційна пропозиція підключення цього сервісу – лише за 39 грн/міс. клієнт отримує доступ до понад 100 каналів, 10 000 фільмів, серіалів, шоу, а також можливість відчути переваги інтерактивних функцій.

Ознайомитися з повним переліком телеканалів у межах «Інтерактивного TV» можна на сайті.

Вартість підключення послуги «Інтерактивне TV» становить всього 1,2 грн. Крім доступу до мережі Інтернет також необхідна TV-приставка, спеціальна ціна якої лише 1 грн. Оформити підключення послуги за акційними умовами можна у відділеннях продажу послуг та обслуговування абонентів Укртелекому.

Детальну інформацію про послуги та акційні умови їх підключення можна дізнатися на корпоративному сайті Укртелекому або в Контакт-центрі за номером 0 800 506 800 (безкоштовно у межах країни з номерів українських операторів).

Укртелеком надає «Інтерактивне TV» спільно з «OLL.TV» (сервіс цифрового телебачення компанії «Діджітал Скрінз») на партнерській основі.