pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком побудував майже 4 тисячі кілометрів оптики

Протягом 2019 року оператор побудував та ввів в експлуатацію волоконно-оптичних ліній протяжністю втричі більше, ніж територія України з заходу на схід

Укртелеком продовжує розбудовувати свою оптичну інфраструктуру задля забезпечення мешканців країни сучасними телекомунікаційними послугами. У 2019 році, реалізуючи низку проектів щодо підключення міст і сіл до швидкого інтернету, оператор побудував майже 4 тисячі кілометрів волоконно-оптичних кабелів. А це втричі більше, ніж відстань між заходом та сходом України. У середньому щомісяця прокладалося більше 330 км ліній. Завдяки цьому оптичний інтернет з’явився у понад 300 населених пунктах. Тепер їх мешканці отримують мультисервісну точку доступу, що забезпечує оселю інтернетом на швидкості 50, 100 чи 200 Мбіт/с, інтерактивним ТV, інтернет-телефонією, радіо тощо.

Нагадаємо, що компанія реалізує низку проектів з підключення та переключення на оптичну мережу населених пунктів у всіх регіонах країни. Оптичним інтернетом від Укртелекому на швидкості до 1 Гбіт/сек користуються чимало ключових об’єктів соціальної інфраструктури: навчальні та медичні заклади, сільради. Це дозволяє їм реалізовувати проекти з дистанційної освіти, телемедицини, концепцію «Держава в смартфоні» тощо.

Загалом, мережа інтернет-доступу оператора вже охоплює понад 2340 міст і сіл країни.

Похожие пресс-релизы