pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У фокусі «Фокстроту» - діти. Щодня і на фотовиставці «Дня»

З 18 по 26 жовтня 2014 року в галереї «Лавра» проходить фотовиставка, заснована газетою «День» за сприяння бізнесу «Фокстрот».
18 жовтня відбулося урочисте відкриття XVІ Міжнародної фотовиставки «День» -2014 з символічною назвою «Тернова осінь». У цьому складному і тернистому році символом фотоконкурсу стала тернова гілка, а роботи, надіслані фотографами, в більшості також відображали драматичні моменти сучасної історії України та людей, які її створюють.
- «Фокстрот» відзначив фотокартину «На вулиці» Руслана Канюки, де відображено момент, коли дитина на вулиці ділиться шматочком хліба з дворовою собакою, - розповіла Олена Милованова, фахівець зі зв'язків із громадськістю торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». - З моменту заснування бізнесу 20 років тому діти, як символ майбутнього України, постійно у фокусі соціального об'єктива нашої компанії. - І в дитині на фотознімку ми побачили всіх тих дітей - вимушених переселенців, які сьогодні особливо гостро потребують допомоги. Підтримавши цю роботу, ми акцентуємо увагу громадськості на тому, що в складний час ми повинні бути єдині, гуманні, терпимі один до одного - заради миру і майбутнього нашої країни.
До участі у фотоконкурсі газети «День», який проводиться щороку, починаючи з 1999р., і подорожує містами України, були запрошені як професійні фотографи та фотожурналісти, так і аматори, у тому числі діти до 18 років. До редакції надійшло більше двох тисяч робіт, з яких для теперішньої експозиції відібрали 350 найкращих - абсолютно різних за настроєм.
Ця виставка надзвичайно патріотична, а всі роботи неймовірно талановиті і живі. Характерно, що обидві роботи, які отримали гран-прі та Приз Призів «Золотий день» - це два портрети часу. Микола Тимченко вловив момент, коли на Грушевського практично з вогню виходить учасник подій - чоловік у синій касці з зірками Євросоюзу з палицею у руці. І фото добровольця, а нині - танкіста Артура Степаненка, зроблене фотографом Сергієм Харченком на блокпосту біля Слов'янська ще в червні.
За перші два дні фотовиставку відвідали більше трьох тисяч жителів і гостей столиці. Всі, хто хоче побачити очима фотохудожників магістральні події цього року, а також зарядитися оптимізмом і вірою в Україну, можуть відвідати виставку «Тернова осінь», яка триватиме в галереї «Лавра» (вул. Лаврська, 1) до 26 жовтня. Вхід вільний.

Довідка про компанію: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є найбільшою роздрібною мережею за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки в Україні. Станом на жовтень 2014 року в Україні налічується 222 супермаркети ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 115 обласних і районних центрах України. У компанії працює більше 8000 чоловік. З 2010 року торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics»- найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи, що дозволяє мережі «Фокстрот. Техніка для дому» впроваджувати інноваційний європейський досвід першою в Україні.
З 2006 року «Фокстрот» є партнером газети «День» у реалізації соціального проекту «Школа безпеки» з профілактики дитячого травматизму у невиробничій сфері. Газета «День» також є інформаційним партнером Міжнародного турніру зі спортивних танців «Парад Надій», де «Фокстрот» вже 12 років - генеральний партнер і 10 років - засновник однойменного з брендом танцювального кубка.

Похожие пресс-релизы