pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В Дата-центрі Укртелекому розміщено інформаційну інфраструктуру Vega

Телекомунікаційна група Vega почала користуватися послугами Дата-центру Укртелекому.

Нещодавно на технологічній базі Дата-центру Укртелекому було розміщено 7 шаф з IT-обладнанням Vega. Мова йде про сервери, системи збереження даних та мережеве обладнання. Це 50 одиниць обладнання ємністю 140 юнітів, що складають інформаційну структуру Vega. Фахівці Укртелекому також забезпечили стабільний зв’язок з корпоративною мережею Vega за допомогою двох волоконно-оптичних ліній передачі даних. Дата-центр Укртелекому гарантує високу надійність роботи IT-структури Vega.
«Протягом останнього року ми спостерігаємо значний ріст попиту на послуги Дата-центру та відмовостійке зберігання даних. Фахівці Укртелекому доклали чимало зусиль для того, щоб вивести наші сервіси на новий рівень. Думаю, саме завдяки цьому останнім часом ми отримали низку великих замовлень на розміщення ІТ-інфраструктури. Раді, що й така провідна телекомунікаційна компанія як Vega стала споживачем послуг нашого Дата-центру, - підкреслює Микола Давиденко, Директор з розвитку корпоративного сегмента ПАТ «Укртелеком». – Сподіваюсь, що Vega як й інші наші клієнти, оцінить пропозиції Укртелекому. Рішення компанії здатні задовольнити вимоги вибагливого бізнесу та спрямовані на підвищення його ефективності».
«Рішення щодо розміщення нашої інформаційної інфраструктури в Дата-центрі Укртелекому прийнято у зв’язку з необхідністю забезпечити її високий рівень безпеки та надійності, - відзначив Сергій Шульга, генеральний директор Vega. – Впевнений, що це гарантуватиме нам безперервність бізнесу та надасть можливість подальшого нарощування потужностей».
Дата-центр Укртелекому – сучасний телекомунікаційний майданчик у Києві, який відповідає найбільш критичним вимогам безпеки.
Нагадуємо ключові параметри Дата-центру Укртелекому:

• Загальна площа: 385 м2
• Ємність: понад 4000 U
• Електропостачання: 670 кВт
• Зовнішні канали: 360 Gb/s.

Детальну інформацію щодо послуг Дата-центру можна отримати на корпоративному сайті оператора, звернувшись до Контакт-центру за номером 0-800-506-806 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних номерів) або до консультанта оператора, який обслуговує клієнта.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: фіксована і мобільна телефонія, індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку й передачі даних, послуги Контакт-центру і Дата-центру.

Телекомунікаційна група Vega – один з найбільших представників українського ринку фіксованого зв'язку, який входить до телекомунікаційного напряму групи СКМ. Vega займає провідні позиції на ринку України в сегменті надання послуг фіксованого телефонного зв'язку, широкосмугового доступу до мережі Інтернет та передачі даних.
Vega з'явилася на ринку телекомунікацій України в результаті об'єднання найбільших телекомунікаційних груп України: «Фарлеп» і «Оптима Телеком», а також компаній «Укомлайн», «ЦСС», IP Telecom, «Матриця», «Вілком» і багатьох інших. Сьогодні Vega присутня у 69 населених пунктах 23 областей України. Оперативний менеджмент телекомунікаційної групи Vega здійснює ПрАТ «Фарлеп-Інвест».

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництво мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк, АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/

Похожие пресс-релизы